• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Rucsacuri de trekking și turism

Rucsacuri pentru trekking și drumeții - alege modelul potrivit în magazinul Sportano

Rucsacurile pentru drumeții și drumeții sunt piese esențiale de echipament pentru oricine plănuiește drumeții, camping sau expediții. Sunt rucsacuri special concepute pentru a transporta o varietate de articole, cum ar fi alimente, apă, îmbrăcăminte, un cort, un sac de dormit sau echipament de drumeție. Există diferite tipuri de rucsacuri pentru drumeții și trekking care variază în funcție de mărime, capacitate, formă și caracteristici speciale. Puteți alege între rucsacuri de o zi, rucsacuri de weekend, rucsacuri de mai multe zile, rucsacuri de expediție sau rucsacuri speciale pentru echipament fotografic sau pentru schi. La Sportano.ro veți găsi rucsacuri profesionale de trekking și drumeții de la mărci populare precum Alpinus, Osprey, Gregory, The North Face, deuter, Jack Wolfskin, Mammut, Thule, Lowe Alpine sau Black Diamond.

Durabilitatea și designul ergonomic - caracteristici cheie ale rucsacurilor

Una dintre cele mai importante caracteristici ale rucsacurilor de drumeție și trekking este durabilitatea. Materialele de bună calitate și manopera atentă fac ca rucsacul să fie rezistent la deteriorări mecanice și la condițiile meteorologice, cum ar fi ploaia sau zăpada. În plus, forma ergonomică a rucsacului asigură că este confortabil de purtat chiar și pentru perioade lungi de timp. Rucsacul trebuie să se așeze bine pe spate, distribuind bine greutatea pe umeri și în partea inferioară a spatelui, ceea ce previne durerile și tensiunea musculară.

Capacitatea și numărul de compartimente - cum să alegi rucsacul potrivit?

Atunci când alegeți un rucsac de drumeție sau de trekking, este important să acordați atenție capacității sale și numărului de compartimente. Capacitatea rucsacului trebuie aleasă în funcție de tipul de excursie și de cantitatea de bagaje pe care o veți transporta. De obicei, rucsacurile de o zi au o capacitate de până la 30 de litri, rucsacurile de weekend între 30 și 50 de litri și rucsacurile de mai multe zile de peste 50 de litri. Numărul de compartimente din rucsac este, de asemenea, important, deoarece permite o mai bună organizare și un acces mai ușor la obiectele transportate.

Sisteme de ventilație - confort de purtare în condiții dificile

Atunci când faceți drumeții și drumeții în diferite condiții meteorologice, este important să aveți un sistem bun de ventilație a spatelui. Rucsacurile de drumeție și de trekking din zilele noastre sunt echipate cu sisteme de ventilație care îmbunătățesc circulația aerului și împiedică transpirația spatelui. Cele mai populare sisteme includ AirContact, Aircomfort sau VentActive.

Impermeabilizarea și protejarea echipamentului - rucsaci pentru orice vreme

O altă caracteristică importantă a rucsacurilor de drumeție și de trekking este rezistența la apă. În timpul expedițiilor montane, de schi sau pe terenuri dificile, rucsacul este expus la apă, zăpadă sau noroi. Prin urmare, este important ca rucsacul să fie confecționat din materiale impermeabile sau să aibă huse sau huse speciale pentru a-l proteja de umiditate. În plus, unele rucsacuri au buzunare speciale sau sisteme de fixare care vă permit să transportați în siguranță echipamente precum camera foto, laptopul sau casca de schi.

Bretele reglabile și o potrivire care se potrivește corpului - funcționalitate importantă a rucsacului

Adaptarea rucsacului la silueta și la nevoile individuale ale utilizatorului este extrem de importantă pentru un transport confortabil. Prin urmare, este important ca rucsacul să fie reglabil în ceea ce privește curelele de umăr și alte componente, cum ar fi centura de șold. Acest lucru va permite rucsacului să se adapteze mai bine la corp, ceea ce va preveni durerile de spate, de umeri și tensiunea musculară.

Ușor și funcțional - rucsacuri pentru drumeții, camping și expediții

O ultimă caracteristică, dar la fel de importantă, a rucsacurilor de drumeție și trekking este ușurința și funcționalitatea acestora. Rucsacurile ușoare vă permit să vă mișcați liber în timpul drumețiilor și expedițiilor, ceea ce este deosebit de important în teren dificil. În plus, funcționalitatea rucsacurilor constă în capacitatea lor de a transporta o varietate de obiecte și de a le transporta într-un mod confortabil și sigur.

Extindere descriere Restrângere descriere