• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Vară start!

Cele mai bune echipamente sportive pentru copii de la mărci de top

Echipamente sportive pentru copii
Îmbrăcăminte sport
Îmbrăcăminte sport
Turism
Turism
Biciclete
Biciclete
Patinaj
Patinaj
Înot
Înot

Produse prezentate

Lego

Lego

Cu Lego, alcătuirea unei ținute sportive pentru un copil este distracție pură! Vedeți cele mai interesante tăieturi, modele și culori pentru acest sezon.

Kambukka

Kambukka

Kubki i termosy turystyczne przydadzą się każdemu małemu turyście. Wybierz poręczne i praktyczne modele od Kambukka w wyrazistych barwach tego sezonu.

Mărci prezentate

Populare în acest moment

Mărci sportive populare

Sportano.ro - lumea sportului pentru copii la cel mai înalt nivel

Magazinul online Sportano.ro oferă o gamă largă de echipamente specializate și îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii sportive adaptate nevoilor copiilor. Sănii, bicicletele, scuterele sau rachetele de badminton ale unor mărci cunoscute și apreciate îndeplinesc toate cerințele de siguranță și calitate. În acest fel, copiii pot învăța regulile sportului ales și fair-play-ul.  

Copiii își dezvoltă pasiunea pentru sport de la o vârstă fragedă și obțin primele succese la vârsta adolescenței. Sportano.ro le facilitează intrarea în lumea sportului și îi încurajează să continue activitatea. Fie că este vorba de dans, înot, fotbal sau alergare - magazinul online multibrand oferă echipamentul necesar pentru a-i susține pe copii în disciplina lor preferată.  

Sporty walki

Produsele de calitate care asigură siguranța și sfaturile experților vor contribui la menținerea entuziasmului copiilor pentru sport și îi vor motiva să atingă succesul. Sportano.ro răspunde așteptărilor clienților și îi sprijină pe cei mai tineri în realizarea viselor lor. Oferă-i copilului tău intrarea în lumea sportului la cel mai înalt nivel!