• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Floorball

Unihockey - echipament de cea mai bună calitate în magazinul online Sportano 

Tot ce ai nevoie pentru a juca floorball este de fapt un băț, o minge și accesoriile și îmbrăcămintea necesare pentru confort. Floorball este un sport care crește în popularitate datorită capacității sale de a fi jucat în interior, pe o suprafață dură, imitând hocheiul pe gheață tradițional. Nu numai copiii, ci și adulții se vor bucura de această activitate și puteți juca floorball atât în mod profesional, cât și recreativ. În magazinul nostru Sportano.ro, veți găsi echipamente de înaltă calitate, cum ar fi mingi de floorball, bastoane de floorball, porți de floorball, seturi, precum și accesorii. La noi, veți alege echipamente dovedite de la mărci renumite, cum ar fi SKLZ, Molten, UNIHOC, Unibros, Fox 40, Hudora sau Interplastic

Unihockey - reguli și informații de bază 

Unihockey nu este nimic mai mult decât un sport care seamănă cu jocul pe gheață, dar toate meciurile se joacă în săli de sport cu o suprafață dură. Regulile jocului de floorball prevăd folosirea unor bețe cu vârfuri de palete pentru a arunca și a pasa mingea. Tehnica în sine este foarte asemănătoare cu jocul clasic pe gheață. Regulile jocului de floorball nu permit mai mult de 20 de jucători, cu un maxim de șase jucători pe echipă - cinci jucători și un portar - care pot intra pe teren. Jucătorii pot face schimb de câte ori doresc în timpul unui meci, nu există o limită stabilită.  

Dacă vă întrebați care sunt dimensiunile unui teren de floorball, acesta este de obicei o suprafață dreptunghiulară de 40x20 de metri, în care înălțimea benzii din jur este de 50 de centimetri. Linia centrală trece prin mijlocul terenului, paralel cu liniile mai scurte, împărțind terenul în două părți. 

Regulile Unihockey - jocul constă în 3x20 de minute și există o pauză de 10 minute după fiecare perioadă. Atunci când un meci trebuie decis la scor și se ajunge la egalitate după 60 de minute, se organizează o repriză de prelungiri de 10 minute.  

Bâte, mingi sau porți de floorball - echipament de bază și accesorii cu care să vă echipați 

Dacă doriți să începeți aventura de floorball, merită să vă echipați cu echipamentul și accesoriile necesare, fără de care jocul nu va fi posibil. Echipamentul de bază este un băț de floorball, care are o formă adecvată și este dotat cu un arbore și se termină cu o paletă. Mingile de podea sunt, de obicei, modele din plastic cu găuri speciale. Pentru meciurile profesioniste, se folosește o minge de podea cu un diametru de aproximativ 72 mm și 26 de găuri (fiecare gaură are un diametru de 10 mm). În plus, merită să vă echipați cu o poartă de floorball, unde se folosesc de obicei modele mai mici. Poarta măsoară aproximativ 1,60x1,15 metri și are o adâncime de 65 cm.  Echipamentul este completat de bariere de floorball, care sunt utile pentru jocurile profesionale și sunt amplasate în jurul terenului. Acestea au de obicei o înălțime de aproximativ 50 de centimetri și sunt responsabile de menținerea mingii în teren. 

Atunci când alegeți echipamentul potrivit, puteți opta pentru un set de floorball, care constă din două porți, bețe și mingi, astfel încât să aveți posibilitatea de a începe să jucați imediat.  

Alegerea echipamentului, îmbrăcămintei și accesoriilor potrivite pentru floorball 

O ținută de floorball constă, de obicei, din pantaloni, un hanorac sau o cămașă cu mânecă lungă și ghete de floorball. Dacă vă gândiți la echipamentul potrivit pentru unihockey, merită să mizați pe o cască de protecție, în special pentru portar. Unihockey este un sport mai sigur decât jocul pe gheață, dar atunci când jucați la nivel profesionist, o cască vă va proteja împotriva rănilor la cap și la față. Mănușile Unihockey, pe de altă parte, vor asigura confortul în timpul mișcărilor, iar portarul își va proteja mâinile de abraziuni. Atunci când jucați în interior, alegeți pantofii de floorball potriviți, care vă permit să vă mișcați liber în jurul arenei. Optați pentru pantofi de interior cu talpă antiderapantă cu aderență ridicată și cu o talpă confortabilă.  

La rândul său, înălțimea bastoanelor de floorball depinde de înălțimea utilizatorului, ceea ce este extrem de important atunci când alegeți echipamentul potrivit. De obicei, arborele în sine nu este mai lung de 99 de centimetri. Alegeți o minge de podea într-un set cu mai multe piese, astfel încât să aveți întotdeauna un model în plus la îndemână. 

Atunci când alegeți echipamente de floorball pentru copii, optați pentru seturi de porți și bețe mai mici, adaptate la înălțimea și nevoile celor mai mici entuziaști ai acestei activități.  

Mărci care oferă echipamente, accesorii și îmbrăcăminte pentru floorball 

În magazinul nostru Sportano.ro veți găsi echipament de înaltă calitate, inclusiv porți de floorball, bastoane de floorball, mingi de floorball, kituri de mini-hochei, precum și kituri de accesorii. Toate acestea de la producători renumiți, cum ar fi Molten, SKLZ, Interplastic, Fox 40, Hudora, UNIHOC sau Unibros. Cu noi, te vei dota cu echipament pentru a te putea antrena la floorball și, de asemenea, pentru a juca meciuri de agrement cu cei dragi. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți echipamentul potrivit, iar dacă produsele nu corespund nevoilor dumneavoastră, le puteți returna în termen de 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere