• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Lanterne

Produse: 16

View as
 1. Lanternă Ledlenser MT10 negru 500843
  516,99 RON
  455,99 RON
  OS

  1

 2. Lanternă Ledlenser MT14 negru 500844
  666,99 RON
  610,99 RON
  OS

  1

Torțe - modele versatile și fiabile din gama Sportano 

O lanternă este o piesă utilă de echipament nu numai pentru uzul zilnic, dar este utilă și la camping, în tabără, la munte, când alergați după lăsarea întunericului sau în timpul treburilor zilnice. Există mai multe tipuri de lanterne pe piață, pe care le veți găsi cu siguranță pentru a se potrivi nevoilor și utilizării dumneavoastră. În magazinul Sportano, oferim echipamente electronice sportive profesionale, inclusiv lumini și lanterne de la producători renumiți precum Goal Zero și Ledlenser. Aruncați o privire la gama magazinului nostru pentru a alege accesorii de înaltă calitate pentru sportul sau activitățile de zi cu zi.  

Lanterne cu led, tactice, de atelier sau solare - tipuri de lanterne 

Printre tipurile de lanterne, veți găsi în primul rând produse eficiente din punct de vedere energetic, printre care se numără lanterna cu LED-uri. Diodele din acesta consumă mult mai puțină energie decât becurile tradiționale cu incandescență, ceea ce duce la o funcționare mai redusă. În plus, lanterna cu LED-uri este complet rezistentă la deteriorări mecanice. Cel mai frecvent, pe piață se găsește o lanternă cu LED reîncărcabilă.  

De asemenea, este disponibilă o lanternă tactică, care este adesea utilizată de serviciile în uniformă sau de vânători, toate acestea datorită puterii sale ridicate și a gamei robuste. Se remarcă prin rezistența la apă, iar designul este rezistent la impact mecanic și la șocuri. Dacă sunteți în căutarea unui produs de lucru, alegeți lanterna de atelier, care este proiectată pentru utilizare în condiții dificile. Complet rezistent la șocuri, deteriorări și, de asemenea, la praf. Uneori este echipată cu un fascicul de lumină mai mare și cu un magnet special care vă permite să plasați și să atașați lanterna în locul dorit.  

În plus, o lanternă solară este populară pe piață, care este excelentă pentru drumeții în munți, trekking sau camping. În plus, veți găsi și lanterne cu ultraviolete, echipate cu LED-uri care emit lumină ultravioletă.  

De ce să vă echipați cu lanterna potrivită? 

Lanterna este un echipament atât de versatil încât va fi perfectă pentru o varietate de activități, cum ar fi drumețiile în munți, alergarea după lăsarea întunericului, campingul sau tabăra, precum și în timpul treburilor zilnice. O lanternă puternică vă va fi de folos în orice situație în care trebuie să vă iluminați împrejurimile. Există diferite tipuri de lanterne disponibile pe piață, astfel încât veți găsi cu siguranță produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Alegerea modelului potrivit depinde în primul rând de utilizarea preconizată, în cazul în care aveți nevoie de un dispozitiv diferit pentru uz casnic și altul pentru activități după lăsarea întunericului.  

Alegerea unei lanterne - la ce să fii atent? 

Atunci când alegeți lanterna potrivită, este important să acordați atenție sursei de alimentare, unde se face o distincție între: baterii cu litiu, baterii alcaline, precum și baterii reîncărcabile litiu-ion (vor funcționa bine pentru lanternele de mare putere). Atunci când aveți nevoie de o lanternă pentru o utilizare dură, impermeabilitatea este o necesitate, la care merită să acordați atenție. Pe de altă parte, puterea luminoasă este exprimată în lumeni și este un parametru important atunci când achiziționați o lanternă. Pentru utilizarea zilnică, modelele cu o putere luminoasă de aproximativ 100-300 lm vor funcționa bine, dar pentru terenuri mai dificile este mai bine să alegeți o lanternă cu o putere luminoasă de aproximativ 500 lm. Raza de acțiune a lanternei trebuie adaptată la tipul de utilizare a produsului, o rază mai mare de acțiune în metri fiind o sugestie pentru trasee sau drumeții în munți. 

În plus, lanterna în sine ar trebui să aibă o greutate redusă pentru un confort mai mare de utilizare, precum și o carcasă robustă, rezistentă la deteriorări, praf și diverse tipuri de murdărie.  

Mărcile care oferă lanterne de calitate pe care merită să pariezi 

În sortimentul magazinului de sport Sportano.ro veți găsi lanterne de înaltă calitate de la producători de renume, precum Goal Zero și Ledlenser. Vă vom dota cu produse de uz universal, care își vor găsi aplicarea atât în viața de zi cu zi, cât și în timpul drumețiilor sau al alergărilor. Veți găsi cu siguranță produsul potrivit pentru nevoile dumneavoastră, iar dacă nu sunteți sigur ce model să alegeți - profitați de serviciul nostru pentru clienți. Dacă echipamentul pe care l-ați ales nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, îl puteți returna în termen de 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere