• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Lanterne de frunte

Produse: 121

View as
 1. Farul Ledlenser H8R roșu/negru 500853
  516,99 RON
  377,99 RON
  OS

  1

 2. Frontală Ledlenser MH11, gri, 500996
  922,99 RON
  711,99 RON
  OS

  1

 3. Ledlenser MH6 headlamp negru 501512
  388,99 RON
  333,99 RON
  OS

  1

 4. Ledlenser SEO5 far roșu 6006
  211,99 RON
  144,99 RON
  OS

  1

Lanterne frontale - alegeți un model fiabil și durabil din gama Sportano 

La munte sau în timpul altor activități în aer liber, este o idee bună să aveți chiar și o mică sursă de lumină la dumneavoastră, mai ales dacă intenționați să vă deplasați după lăsarea întunericului. Pentru drumeții, precum și pentru alergare sau ciclism, o lanternă frontală este ideală. Nu numai că este convenabil de utilizat, dar are și proprietățile potrivite. Luminează în mod eficient acolo unde ne întoarcem capul, oferind o gamă largă de lumină. În magazinul de sport Sportano.ro veți găsi lanterne frontale de înaltă calitate de la producători consacrați precum Ledlenser, Black Diamond, FOX International sau RidgeMonkey

Reîncărcabilă, reîncărcabilă, pentru copii sau pentru alergare - tipuri de lanterne frontale 

Pe piață se face distincția între o lanternă frontală reîncărcabilă și o lanternă frontală cu încărcător, precum și o lanternă frontală reîncărcabilă prin USB. Lanternele frontale pentru alergare, ciclism sau drumeții includ modele cu diferite surse de lumină și număr de lumeni pentru a se adapta la tipul de activitate practicată și la nevoile utilizatorului. Este un produs atât de versatil, încât va funcționa bine și pentru sarcinile casnice într-o zonă neiluminată. 

Lanterna frontală pentru copii, pe de altă parte, este destinată celor mai tineri pasionați de activități, fiind de obicei dimensionată pentru a se potrivi capului copilului. Mult mai mic, cu o curea reglabilă, astfel încât produsul să se potrivească perfect pe corp. În acest caz, merită să optați pentru o lanternă ușoară, astfel încât copilul să o poată transporta confortabil.  

Când merită să cumpărați o lanternă frontală? 

În primul rând, lanternele frontale pot fi purtate confortabil pe cap și nu este nevoie de folosirea mâinilor pentru a face acest lucru, spre deosebire de modelele clasice. O lanternă frontală bună este perfectă pentru activități cum ar fi drumețiile, cățăratul, mersul pe jos după lăsarea întunericului, alergatul sau mersul pe bicicletă. Este un dispozitiv practic care poate fi utilizat și în timpul treburilor casnice în spații slab iluminate. Fără să vă folosiți mâinile, puteți ilumina un spațiu, permițându-vă să vă deplasați confortabil, indiferent de condiții. Este o piesă de echipament dovedită pentru sportivii care practică alergarea, drumeția sau ciclismul și pentru pasionații de bricolaj, precum și pentru pescari sau alpiniști.  

Alegerea unei lanterne frontale bune 

Atunci când alegeți lanterna frontală potrivită, este o idee bună să verificați modulul de iluminare, care asigură o putere și o calitate corespunzătoare a luminii. Cel mai adesea veți găsi lanterne cu o sursă de lumină sub formă de LED, ceea ce face ca echipamentul să fie eficient din punct de vedere energetic și, în același timp, rezistent la deteriorări. De asemenea, LED-urile garantează o durată de viață mai lungă, ceea ce este extrem de important în timpul utilizării intensive.  

În plus, acordați atenție numărului de lumeni, deoarece acesta este folosit pentru a determina luminozitatea luminii din lanternă, cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai multă lumină este emisă. Cele mai comune lanterne au între 100 și 500 de lumeni, ceea ce este suficient pentru activitățile de zi cu zi. Puteți găsi pe piață și o lanternă frontală de 1000 de lumeni, dar aceasta va funcționa pentru condiții solicitante și dificile. 

Lanternele folosesc două tipuri de alimentare cu energie, și anume cu baterii sau cu acumulatori. Cea mai bună alegere este o lanternă frontală reîncărcabilă cu un încărcător sau o lanternă frontală reîncărcabilă prin USB. Sursa de alimentare din produs este adăpostită într-un container special pentru celule de alimentare, care face parte din modulul de iluminat, ceea ce face ca accesul la sursa de alimentare să fie localizat în siguranță. 

Mărci care oferă lanterne cu cap de calitate 

În gama magazinului de sport Sportano.ro veți găsi cele mai bune lanterne frontale pentru activități în aer liber, cum ar fi trekking, alergare și chiar pescuit. Avem în stoc modele pentru adulți și copii de la mărci de încredere, cum ar fi Black Diamond, FOX International, RidgeMonkey și Ledlenser. Dacă nu știți pentru ce produs anume să optați - profitați de serviciul nostru profesional pentru clienți. În cazul în care echipamentul nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, îl puteți returna în termen de până la 30 de zile. 

Extindere descriere Restrângere descriere