• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Papuci turistici

Papuci turistici - modele confortabile in magazinul Sportano.ro

Papucii de turiști sunt un element extrem de important al echipamentului fiecărui călător, asigurând confort, siguranță și ușurință de mișcare în timpul vacanțelor. Acest tip de încălțăminte a devenit din ce în ce mai popular datorită numeroaselor sale avantaje, cum ar fi ușurința, respirabilitatea, tălpile anti-alunecare și materialele cu uscare rapidă. În magazinul de sport Sportano.ro, veți găsi papuci de drumeție de înaltă calitate de la mărci dovedite precum The North Face, Columbia sau Helly Hansen.

Talpi antiderapante: siguranta pe orice teren

Tălpile antiderapante în papucii turistici sunt necesare pentru a asigura siguranța și confortul în timpul călătoriilor de vacanță. Fabricate din cauciuc de înaltă calitate sau din alte materiale sintetice precum EVA, aceste tălpi au caneluri și tăieturi speciale care îmbunătățesc aderența la o varietate de suprafețe. Fie că mergi pe o plajă umedă, pe trotuar acoperit de ploaie sau pe un teren montan accidentat, tălpile anti-alunecare măresc încrederea în pașii tăi și reduc la minimum riscul de cădere și răni.

Atunci când alegeți papuci turistici cu tălpi antiderapante, merită să acordați atenție grosimii și durabilității acestora, ceea ce va afecta durabilitatea încălțămintei. În plus, este o idee bună să verificați ca tălpile să nu lase urme pe diverse suprafețe, mai ales dacă aveți de gând să folosiți șlapi și în interior.

Materiale ușoare și respirabile: Respirabilitate pentru picioarele tale

Materialele ușoare și respirabile sunt un alt aspect important al papucilor de drumeție, care afectează confortul purtării încălțămintei în zilele caniculare și utilizarea pe termen lung. Materiale precum neoprenul, plasa sau fibrele sintetice asigura o circulatie corespunzatoare a aerului, ceea ce se traduce printr-o mai buna racire si respiratie a picioarelor.

Papucii de drumeție respirabili sunt, de asemenea, benefici pentru cei cu picioare sensibile sau cei predispuși la vezicule și frecări, deoarece reduc riscul de iritație și mențin pielea uscată. Merită să căutați șlapi cu inserții perforate sau orificii de ventilație, care îmbunătățesc suplimentar respirabilitatea încălțămintei.

Materialele ușoare utilizate în producția de papuci turistici contribuie, de asemenea, la creșterea confortului în timpul purtării și facilitează transportul încălțămintei, care este important la împachetarea bagajelor. În cazul materialelor sintetice, merită să verificați și dacă acestea sunt ușor de curățat, ceea ce facilitează păstrarea șlapilor în stare bună chiar și după o utilizare intensivă.

Amortizare și susținere a arcului: sănătate și confort

Papucii turistici, pe langa faptul ca ofera confort, ar trebui sa aiba grija si de sanatatea picioarelor, mai ales in timpul plimbarilor lungi sau al odihnei active. Amortizarea, suportul arcului și forma ergonomică sunt caracteristici cheie care merită luate în considerare. Suportul arcului piciorului nu numai că oferă confort, dar reduce și efortul asupra articulațiilor și mușchilor, ceea ce este important în timpul călătoriilor mai lungi.

Extindere descriere Restrângere descriere