Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

New Balance

New Balance

New Balance este un brand popular care produce încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii sportive. Utilizatorii îi apreciază versatilitatea, deoarece produsele sunt multifuncționale - potrivite atât pentru antrenament, cât și pentru stilul de zi cu zi.

Istoria brandului datează din 1906, dar abia în anii 1970 au prins contur profilul și logo-ul actual al New Balance. Compania a fost fondată în Boston de William J. Riley cu scopul de a face mai confortabile muncitorii care purtau încălțăminte incomodă. Bărbatul a venit cu inovatoarele tălpi de încălțăminte pe baza observațiilor făcute asupra găinilor sale, care își pot menține echilibrul cu ajutorul a trei gheare. Această descoperire a dus la conceperea unor tălpi de încălțăminte bazate pe forma unui triunghi pentru a oferi trei puncte de sprijin pentru a crește confortul la mers și sentimentul de echilibru.

În anii 1930, partenerul lui Riley a devenit Arthur Hall, cu care au dezvoltat inserții pentru pantofi care se mulau pe forma piciorului purtătorului. În 1938, New Balance a produs primii pantofi de alergare pentru un club sportiv local și, de atunci, marca s-a concentrat pe îmbunătățirea tehnologiei folosite în pantofi pentru a maximiza confortul și eficiența alergătorilor. În anii următori, noi persoane s-au implicat în conducerea mărcii New Balance și, după moartea fondatorului în 1956, compania și-a schimbat numele în New Balance Orthopedic Laboratory pentru a sublinia impactul științei asupra inovațiilor folosite în pantofii de alergare. După schimbarea proprietarului companiei în 1972, marca a continuat să evolueze, dezvoltând noi tehnologii pentru a le oferi sportivilor cea mai bună performanță, ușurință și amortizare pentru picior.

New Balance are o istorie de peste un secol și o reputație solidă în rândul utilizatorilor. De-a lungul anilor, marca a produs pantofi de alergare din ce în ce mai buni, mai târziu și încălțăminte adaptată și altor sporturi, cum ar fi patinajul. De asemenea, s-a dezvoltat și în domeniul hainelor și accesoriilor care permit un antrenament de calitate și eficient, în concordanță cu tendințele actuale. La Sportano.ro, veți găsi încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii New Balance pentru activitatea dumneavoastră fizică preferată.

Extindere descriere Restrângere descriere