• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Salomon

Salomon

Fondată în 1947 la poalele Alpilor francezi, Salomon este o marcă specializată în prezent în încălțăminte, îmbrăcăminte sport și echipament de schi. Cu toate acestea, compania a început prin fabricarea de ferăstraie și prin furnizarea de servicii de ascuțire a schiurilor. Totuși, acest lucru s-a schimbat în anii 1960, când creatorii mărcii Salomon au dezvoltat sistemele inovatoare de fixare "le lift", care au cucerit definitiv piața sporturilor de iarnă 

De atunci, Salomon a fost în continuă dezvoltare, iar în 1966, legăturile concepute de marcă au fost folosite la Campionatele Mondiale din Chile. Mai puțin de un deceniu mai târziu, au fost lansate primele ghete de schi alpin, care au devenit imediat foarte populare. De-a lungul anilor, Salomon a introdus, de asemenea, îmbrăcăminte de exterior și cizme de trekking, care au fost la fel de populare.  

Produsele Salomon sunt de ultimă generație. Încă din 2005, compania a început să folosească țesătura softshell în îmbrăcămintea sa , iar la scurt timp după aceea a dezvoltat tehnologia opti-vibe, care este responsabilă pentru calitatea înaltă a încălțămintei sale și oferă o amortizare excelentă. 

Sportivi profesioniști precum Emelie Forsberg, Kilian Jornet și Liv Sanzoz se numără printre ambasadorii mărcii. Pentru a asigura un confort de calitate superioară și un nivel ridicat de siguranță, alegeți produsele profesionale de la Salomon. 

Extindere descriere Restrângere descriere