• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Suplimente pentru masă

Nutriție pentru masa musculară: câștigători eficienți pe Sportano.ro 

Căutați o modalitate eficientă de a crește masa musculară? La Sportano veți găsi o selecție largă de gainers și suplimente de la cei mai buni producători, care vă vor garanta creșterea forței și a masei fără un gram de grăsime. Găsește-ți câștigătorul preferat printre produsele dovedite de la producătorii de încredere 7Nutrition și Trec. Am pregătit pentru dumneavoastră nutrienți pentru masa musculară de cea mai bună calitate, cu un conținut ridicat de proteine, fără umpluturi inutile.  

Când este o idee bună să folosiți suplimente de masă musculară?

Persoanele active au o cerere mai mare de proteine și energie. Sportivii din disciplinele de forță și de rezistență, datorită antrenamentelor intense și exhaustive, au nevoie de mai mulți carbohidrați și aminoacizi pentru a regenera și a construi masa musculară. Gainerii care conțin carbohidrați ușor asimilabili și proteine de cea mai bună calitate reprezintă modalitatea ideală de a suplini deficiențele acestor componente în alimentație. Gândirile de creștere a masei pe care le veți găsi pe Sportano conțin carbohidrați ușor digerabili și un număr mare de aminoacizi, ceea ce vă va asigura o creștere a masei musculare uscate. După antrenament, merită să alegeți gainerul 7Nutrition Bodybuilder, care se distinge printr-o cantitate scăzută de zahăr și o cantitate mare de amidon de porumb și orez, care sunt perfect digerabile. Gainers de la 7Nutrition conține proteine complete și aminoacizi esențiali BCAA. Această compoziție garantează cele mai bune rezultate pentru toți sportivii.  

Cei mai buni câștigători de pe piață: pe care merită să îi alegeți?

Atunci când alegeți agenți de creștere a masei, acordați atenție cantității de carbohidrați complecși și proteine. Trec Mass XXL Gainer conține proteine concentrate din zer de cea mai bună calitate și mono-, oligo- și polizaharide atent selecționate, care reprezintă o sursă ideală de carbohidrați ușor asimilabili. Adăugarea unui complex de vitamine are un efect benefic asupra sintezei glicogenului și a creșterii musculare. Pentru persoanele cu intoleranță la zahărul din lapte, recomandăm 7Nutrition Bodybuilder gainer, care nu conține lactoză.  

Creșterea în greutate pentru slăbănogi

Creșterea aportului caloric și a aportului de proteine este esențială pentru a crește și a construi masa musculară.  Suplimentele proteice de creștere sunt utile în acest sens. 7Nutrition's gainer Bodybuilder conține aminoacizi de cea mai bună calitate din concentrat de proteine din zer, izolat și hidrolizat, astfel încât puteți fi siguri că obțineți toate proteinele esențiale, inclusiv BCAA. Adaosul de cazeină micelară asigură menținerea proceselor anabolice chiar și în timpul nopții. Dacă doriți să vă creșteți masa corporală fără un gram de grăsime, alegeți gainerul de la 7Nutrition. Nutrientul va fi un supliment ideal după antrenament, care va reface deficiențele de glicogen și va construi masa musculară.  

Suplimente pentru masa musculară 

O gamă largă de suplimente de creștere a masei în magazinul online Sportano.ro este creată pentru persoanele care caută cel mai bun câștigator. Pentru a crește masa musculară, alegeți gainerul Trec Mass XXL, care, datorită proporției sale excelente de 80% carbohidrați la 20% proteine, garantează efecte rapide și cele mai bune. Conținutul ridicat de amidon din Gainer are un efect benefic asupra refacerii glicogenului după antrenament.  Atunci când se urmărește creșterea masei musculare, merită să se aleagă surse sănătoase de proteine. Gainers de la 7Nutrition furnizează toți aminoacizii esențiali, astfel încât veți construi mușchii mai repede. Profitați de oferta pregătită pentru dumneavoastră de o echipă de specialiști în vederea unui sprijin eficient în creșterea masei musculare și a forței. La Sportano veți găsi cele mai bune substanțe de creștere a masei și nutrienți pentru începători și sportivi avansați. 

Extindere descriere Restrângere descriere