• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Seturi de scufundări și snorkeling

Kituri de scufundare și snorkelling - alegeți modelele potrivite la Sportano 

Scufundările și snorkeling-ul oferă o experiență uimitoare în timp ce se află sub suprafața apei, motiv pentru care câștigă din ce în ce mai mulți entuziaști. Nu numai adulții, ci și copiii doresc să exploreze lumea subacvatică, așa că este important să aveți echipamentul potrivit pentru a vă deplasa în siguranță și confortabil sub apă. La Sportano, veți găsi seturi de scufundări și snorkeling de înaltă calitate de la mărci renumite precum Schildkröt, Cressi, AQUA-SPEED și TUSA

Pentru copii, cu cilindru, complet și profesional - tipuri de seturi de scufundări și snorkelling 

Printre trusele pentru a sta sub suprafața apei, veți găsi truse de scufundare pentru copii și truse de scufundare pentru adulți. Trusele pentru copii vin de obicei cu o mască, aripioare și snorkel de dimensiuni mai mici, astfel încât să puteți adapta produsele la micuțul dvs. în ceea ce privește mărimea și forma. Cele mai elaborate vin cu o sticluță și o pompă. În plus, puteți găsi o trusă de scufundare profesională care este adaptată utilizatorilor cu mai multă experiență. Un set de scufundări cu o butelie este destinat celor care doresc să se scufunde la adâncimi mai mari. Pe de altă parte, o trusă completă de scufundare constă, de obicei, într-o mască, un snorkel, aripioare și o butelie, în funcție de tipul de scufundare.  

Din ce constau kiturile de snorkelling și scufundări? 

În primul rând, trusa de bază pentru scufundări și snorkeling constă într-o mască, aripioare și un tub de snorkeling, numit tub. Aripioarele se disting între aripioarele de calmar și cele cu curea, primul tip fiind o jumătate de încălțăminte din cauciuc, purtată peste picioarele goale sau peste pantofii din neopren. În schimb, aripioarele cu dungi nu au toc, ci o curea de cauciuc, ceea ce le face mai ușor de reglat și de adaptat la picior. În plus, trebuie montată o mască, care să asigure un câmp vizual adecvat și să protejeze nasul și gura de pătrunderea apei. În completarea kitului de bază se află un snorkel, la care unii utilizatori renunță - totul depinde de nevoile și de stilul lor de înot. Snorkelul vă permite să respirați cu capul scufundat sub apă, motiv pentru care este cel mai frecvent utilizat pentru snorkeling. Trusa de snorkelling a unui copil ar trebui să aibă doar un snorkel, astfel încât copilul să poată explora în siguranță lumea subacvatică.  

Cum alegeți un kit de scufundări și snorkelling? 

Atunci când vă decideți asupra aripioarelor potrivite, uitați-vă nu numai la tip, ci și la duritate, unde se face distincția între aripioare moi și aripioare dure. Aripioarele moi nu pun greutate pe picioare, ceea ce le face mai populare printre începători. Cu toate acestea, înotul în ele este mult mai lent. Pe de altă parte, aripioarele dure vă permit să atingeți viteze mai mari și necesită mai multă forță. Atunci când alegeți o mască pentru scufundări și snorkelling, alegeți tipul potrivit, unde puteți găsi de obicei măști cu un singur geam sau cu geamuri divizate. O mască integrală este, de asemenea, populară, oferind protecție maximă împotriva pătrunderii apei. O mască pentru scufundări și snorkelling trebuie să fie etanșă și să se adapteze la forma feței, astfel încât să fie confortabilă și să nu se comprime în timpul utilizării. Pe de altă parte, snorkelul trebuie să fie potrivit în ceea ce privește lungimea și diametrul, unde modelele mai scurte vor funcționa mult mai bine. Unele tuburi de respirație sunt dotate cu sisteme speciale de supape, iar piesa de gură trebuie să fie confortabilă și să fie confecționată dintr-un material rezistent.  

Truse de snorkelling și scufundări - mărci de încredere 

La Sportano vă puteți echipa cu truse de scufundări și snorkelling de la mărci profesionale precum TUSA, Cressi sau AQUA-SPEED. În funcție de kitul pe care îl alegeți, acesta poate consta dintr-o mască, un tub de respirație și aripioare sau o mască cu tub de respirație. Cel mai bine este să alegeți un set cu o mască din sticlă securizată, unde masca permite un flux de aer adecvat și cu o supapă avansată cu sens unic în snorkel, care ar trebui să rămână uscată după imersiune. Pe de altă parte, aripioarele sunt modele cu un guler moale și confortabil, astfel încât sunt pe deplin eficiente la înot și ocupă puțin spațiu în timpul călătoriilor. 

Extindere descriere Restrângere descriere