Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

TUSA

TUSA

Tusa este o marcă japoneză prezentă pe piață din 1952, care este unul dintre liderii mondiali în producția de accesorii specializate pentru scufundări, cum ar fi măști, tuburi, aripioare și cizme de neopren. Dezvoltarea de soluții tehnologice moderne reprezintă baza activității producătorului Tusa. Datorită acestui fapt, compania s-a dezvoltat semnificativ, iar produsele semnate cu marca sa pot fi găsite pe multe piețe străine. Marca are sucursale de producție în Germania, SUA, Olanda și Australia, printre altele.  

De-a lungul anilor, Tusa și-a dezvoltat propriile sisteme de producție, datorită cărora a atins un nivel ridicat de succes, devenind un producător global de echipamente dedicate scafandrilor. Un moment important pentru companie a fost lansarea unei măști de scufundări realizate din silicon chirurgical. În același timp, marca s-a concentrat pe dezvoltarea unei linii de produse specializate dedicate femeilor, folosind silicon alb.  

Toate produsele de la Tusa se caracterizează prin cea mai înaltă calitate, durabilitate și sunt realizate cu atenție la detalii. Fiecare produs este supus unor teste înainte de a fi lansat pe piață, care îi verifică amănunțit proprietățile și verifică siguranța utilizării sale. De asemenea, marca a primit certificatul ISO 9001, care confirmă menținerea standardelor etice de producție. Compania utilizează tehnologii inovatoare în accesoriile sale, cum ar fi Freedom, care este responsabil pentru adaptarea perfectă a măștii la fața scafandrului, ForcElast, utilizat în aripioare pentru a crește performanța acestora și Tri-Mix, care este un cadru de mască ce îmbunătățește durabilitatea acesteia. 

Extindere descriere Restrângere descriere