• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Tuburi snorkeling

Snorkel în oferta magazinului de sport Sportano.ro

Sunteți interesat de scufundări sau sunteți un începător pasionat de snorkelling? În magazinul nostru Sportano veți găsi produse și echipamente profesionale care vă vor permite să aveți o experiență uimitoare sub suprafața apei. Sortimentul nostru include snorkeluri, datorită cărora vă puteți scufunda în siguranță și puteți descoperi locuri noi în orice situație. Aici veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru activitatea dumneavoastră fizică preferată. 

Cumpărând un snorkel: ce să căutați?

Înainte de a vă decide să cumpărați snorkelul potrivit, acordați atenție mai multor elemente importante, cum ar fi scopul, construcția și tipurile de echipamente. Acest lucru vă va ajuta să alegeți un echipament de scufundare profesional și sigur.  

Intenția de utilizare a unui tub de respirație

Un snorkel vă permite să respirați liber în timp ce înotați în apă fără a fi nevoie să ieșiți la suprafață. Acesta este cel mai adesea utilizat în timpul scufundărilor în apnee sau în timpul înotului la suprafața apei, cunoscut sub numele de snorkelling. Acest tip de echipament este excelent pentru persoanele care abia încep aventura cu scufundările, deoarece tubulatura este de obicei atașată la mască. Profesioniștii, pe de altă parte, folosesc tubulatura pentru un contact mai recreativ cu apa.  

Construirea unui tub de respirație

Un tub de snorkel este alcătuit din trei componente: o piesă bucală, un tub de respirație și o centură de fixare. Unele dintre modelele profesionale au, de asemenea, o supapă pentru a elimina apa după ieșirea la suprafață și o siguranță superioară pentru a preveni pătrunderea acesteia în timpul scufundării. Printre tuburile de respirație, căutați versiunea Hyperdry MAX a echipamentului TUSA. Aceasta este o tehnologie modernă care menține tubul de respirație uscat în timpul scufundării. Un sistem special închide supapa și protejează împotriva inundațiilor.  

Tipuri de snorkel 

Printre numeroasele modele de tuburi de respirație, există mai multe tipuri: un tub cu o gaură deschisă, o supapă, o siguranță superioară sau unul mixt (cu o supapă și o siguranță superioară). Merită cu siguranță să pariați pe un echipament cu o carcasă suplimentară pentru a vă putea scufunda în siguranță sub apă. Atunci când alegeți un snorkel, acordați atenție la lungimea elementului, în mod optim ar trebui să fie de 30-35 cm. La rândul său, forma muștiucului ar trebui să fie aleasă individual, însă există două tipuri de acest element. Primul trebuie ținut în molari, în timp ce al doilea trebuie ținut pe dinți și pe palat. Printre modelele acestui echipament puteți observa, de asemenea, un snorkel cu o supapă, care vă permite să eliminați rapid apa din snorkel după ce ieșiți la suprafață

Dacă sunteți în căutarea piesei potrivite, în magazinul nostru Sportano veți găsi un snorkel care vă va menține în siguranță în orice condiții. 

Cele mai bune tuburi de snorkel de la mărcile profesionale

Scufundarea sau snorkeling-ul necesită multă practică pentru a deveni priceput. Când începeți, alegeți echipamente care vă vor facilita înotul și mișcarea subacvatică, în special în zonele mai adânci. La Sportano veți găsi o gamă largă de echipamente profesionale de snorkelling de la mărci bine cunoscute. Mulțumită nouă, puteți începe sau continua aventura cu sporturi nautice.

Dacă nu sunteți sigur ce echipament să cumpărați, profitați de serviciul nostru profesional pentru clienți - vă vom ajuta să alegeți produsele de care aveți nevoie în funcție de abilitățile și nivelul de competență. La Sportano.ro veți face cumpărături rapide și convenabile, cu posibilitatea de returnare ușoară a produselor până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere