• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Pantaloni scurți pentru volei

Pantaloni scurți de volei în ofertă la Sportano.ro

Voleiul este un sport care necesită mult efort fizic din partea jucătorilor și precizie în executarea mișcărilor. Prin urmare, alegerea pantalonilor scurți potriviți este extrem de importantă, deoarece afectează confortul și libertatea de mișcare în timpul jocului. Într-o epocă a progreselor tehnologice, pantalonii scurți de volei oferă o gamă largă de materiale și tăieturi, adaptate la nevoile și preferințele individuale ale jucătorilor. La Sportano.ro veți găsi pantaloni scurți de volei adaptați la nevoile dumneavoastră de la producători precum Joma sau Mizuno.

Materialele și construcția pantalonilor scurți de volei: cum se asigură libertatea de mișcare și confortul pe teren

Materialul pantalonilor scurți de volei este esențial pentru a asigura confortul și libertatea de mișcare. Țesăturile de înaltă calitate ar trebui să fie caracterizate de elasticitate, respirabilitate și uscare rapidă, precum și de rezistență la frecare și întindere. Materialele populare utilizate la pantalonii scurți de volei sunt poliesterul, poliamida și lycra, care oferă o combinație a acestor proprietăți în proporții variabile.

Construcția pantalonilor scurți de volei este, de asemenea, importantă pentru libertatea de mișcare. Cele mai importante elemente la care trebuie să fii atent sunt:

  • Centură elastică - ar trebui să se potrivească perfect în jurul taliei, astfel încât să nu cadă în timpul jocului, dar în același timp să nu exercite o presiune nejustificată.
  • Inserțiile din plasă - plasate în zone strategice, sporesc ventilația și fluxul de aer pentru a preveni supraîncălzirea în timpul jocului.
  • Finisajele cusăturilor - ar trebui să fie plate și să nu provoace iritații, sporind semnificativ confortul în timpul jocului.

Tăierea și tipurile de pantaloni scurți de volei: care sunt diferențele și cum să alegi modelul potrivit pentru tine

În zilele noastre, pantalonii scurți de volei vin într-o varietate de tăieturi și stiluri, permițând ca ținuta să fie adaptată la preferințele individuale ale jucătorilor. Iată câteva tipuri populare de pantaloni scurți de volei:

  • Pantaloni scurți clasici - aceasta este cea mai versatilă croială care oferă un bun compromis între confort și estetică. Au o lungime standard și o croială ușor mai lejeră pentru libertate de mișcare.
  • Pantaloni scurți ajustați - ideali pentru sportivii care preferă pantaloni scurți mai strâmți, care se așează bine pe corp și accentuează silueta. Aceștia trebuie să fie confecționați din materiale elastice care permit mișcarea liberă.
  • Pantaloni scurți cu inserții din plasă - așa cum am menționat mai devreme, inserțiile din plasă cresc ventilația, ceea ce este deosebit de important în timpul meciurilor mai lungi. Pantalonii scurți cu astfel de inserții tind să fie mai respirabili și să permită pielii să respire.
  • Pantaloni scurți cu șlițuri interne - sunt pantaloni scurți cu șlițuri încorporate în interior, care împiedică deplasarea țesăturii în timpul mișcării și oferă confort și protecție suplimentară.
  • Pantaloni scurți lungi - ideali pentru a se juca afară în zilele mai reci, deoarece oferă o mai bună protecție împotriva frigului. Ar trebui să aibă o croială potrivită pentru a nu restricționa mișcarea, dar în același timp să nu fie prea largi.
Extindere descriere Restrângere descriere