• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Seturi de badminton

Produse: 18

View as

Seturi de badminton - găsește-l pe cel potrivit în magazinul de sport Sportano

Categoria de seturi de badminton de pe Sportano.ro este un loc unde veți găsi tot ce aveți nevoie pentru un joc de succes. Seturile de rachete de badminton și de volane disponibile în magazinul nostru au fost selectate de experți cu experiență. Aceștia au optat doar pentru echipamente verificate de înaltă calitate de la cele mai bune mărci de pe piață. Merită să alegeți rachete pentru badminton de cea mai înaltă clasă, deoarece acestea influențează în mod semnificativ confortul meciurilor. Seturile de badminton de la Sportano vă vor servi ani de zile. Alegeți echipamentul astăzi! 

Setul de badminton - din ce constă?

Un set de badminton poate fi format din diverse părți, dar elementele sale de bază sunt rachetele și săgețile. În plus, unele seturi mai dezvoltate includ și plase de badminton cu stâlpi și alte elemente necesare pentru asamblare. Seturile de badminton includ de obicei două rachete, dar în Sportano puteți cumpăra și seturi de familie pentru patru persoane. Oferim atât seturi de badminton cu rachete de formă rotundă, cât și cu cele în formă de lacrimă. Atât jucătorii începători, cât și cei avansați vor găsi aici echipament pentru ei înșiși. Un set portabil este o opțiune ideală pentru călătoriile de vacanță sau pentru jocurile din grădină. În Sportano, veți găsi un set de badminton adaptat exact la cerințele dumneavoastră, datorită căruia vă veți îmbunătăți abilitățile și vă veți distra de minune. 

Setul de badminton - cum să alegi cel potrivit?

Atunci când alegeți un set de badminton, luați în considerare în primul rând care va fi scopul acestuia și de ce componente aveți nevoie. Dacă aveți posibilitatea de a folosi un teren într-o sală de sport sau în aer liber, este suficient să cumpărați un set de badminton doar cu rachete. Cu toate acestea, dacă doriți să jucați competiții în propria curte sau într-o excursie de vacanță - luați în considerare achiziționarea unui set de badminton cu plasă. Utilizatorii de rachete de badminton sunt, de asemenea, importanți. Seturile concepute pentru adulți vor fi dotate cu o plasă și rachete mai mari. Un set de badminton pentru copii, pe de altă parte, constă în rachete ușoare și o plasă de până la două ori mai mare. 

Modelele individuale de rachete de badminton din seturi variază în funcție de scop și specificații pentru a se potrivi utilizatorilor la diferite niveluri de îndemânare. Seturile de badminton sunt cel mai adesea destinate începătorilor, dar nu numai. De asemenea, merită să acordați atenție săgeților atașate la rachete. Cele realizate din materiale sintetice sunt cele mai bune pentru jocul amatorilor. 

La Sportano veți găsi seturi de badminton pentru persoane de toate nivelurile - atât pentru copii, cât și pentru adulți. Avem produse de la producători precum Victor, Wilson și Talbot-Torro, printre alții. Unele seturi includ benzi de marcare a liniei terenului care pot fi fixate pe sol cu ajutorul unor țăruși. Altele, între timp, includ marcaje conice pentru marcarea limitelor și a capacelor echipamentelor. Acestea sunt o alegere excelentă dacă nu aveți acces la un teren profesional cu linii desenate. Aruncați o privire la gama Sportano și alegeți un set de badminton perfect adaptat nevoilor dumneavoastră. Dacă aveți întrebări, membrii echipei noastre vor fi bucuroși să vă risipească îndoielile - nu ezitați să ne contactați! 

Extindere descriere Restrângere descriere