• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Jacuzzi gonflabile

Jacuzzi gonflabil - alegeți modelul perfect în magazinul Sportano 

Un jacuzzi gonflabil este opțiunea perfectă dacă doriți să aveți o senzație maximă de relaxare și odihnă fără a ieși din casă. Datorită designului său, jacuzzi-ul poate fi folosit atât în grădină, cât și pe terasă. Modelele disponibile pe piață vin în diferite variante de mărime, astfel încât puteți adapta dimensiunea la locul în care doriți să amplasați jacuzzi-ul, precum și la numărul de persoane care îl vor folosi. Un jacuzzi gonflabil este o alternativă excelentă la modelele clasice și, datorită tehnologiilor utilizate, nu ocupă mult spațiu și este în continuare durabil și utilizabil. În magazinul nostru Sportano veți găsi căzi cu hidromasaj de înaltă calitate de la mărci renumite. Alegeți produsul potrivit pentru confort și relaxare maximă.  

Grădină, iluminată sau pătrată - tipuri de căzi gonflabile cu hidromasaj 

Dintre tipurile de căzi gonflabile, există mai multe tipuri: căzi gonflabile iluminate, căzi gonflabile pătrate sau căzi gonflabile de grădină. Modelele moderne de jacuzzi pot veni într-o varietate de forme și nu numai rotunde, ci și pătrate, astfel încât un număr mult mai mare de persoane să îl poată folosi. Unele modele sunt echipate cu iluminare din spate cu LED-uri, ceea ce face din cada cu hidromasaj un element decorativ. Un jacuzzi gonflabil în grădină este cea mai comună opțiune, dar unele modele sunt suficient de versatile pentru a fi amplasate și pe terasă.  

Merită să știm că un jacuzzi gonflabil nu este mai puțin funcțional decât unul clasic, deoarece acestea au de obicei funcții suplimentare sau chiar panouri de control pentru setarea unor parametri precum temperatura, iluminarea din spate sau nivelul de masaj al apei. În plus, datorită designului lor, acestea sunt mult mai ușor de depozitat și, de asemenea, de mutat în orice locație.  

Cum alegeți cada gonflabilă potrivită? 

Un jacuzzi gonflabil este fabricat dintr-un material foarte rezistent, de obicei PVC, iar structura în sine este de obicei întărită cu un cadru și o carcasă. Jacuzzi este rezistent la deteriorări, la presiunea apei și la oameni și se caracterizează prin stabilitate. Proiectate în așa fel încât elementele să nu se deterioreze în timpul utilizării, marginile jacuzzi-ului sunt practic similare cu cele clasice. În plus, achiziționarea și operarea unui jacuzzi acasă este un cost semnificativ mai mic, iar toate accesoriile și echipamentele necesare pentru o utilizare confortabilă sunt incluse cu jacuzzi. O pompă de filtrare este tot ceea ce este necesar pentru a menține curățenia corespunzătoare, precum și produse de curățare.  

Atunci când alegeți un jacuzzi gonflabil, adaptați dimensiunea modelului la zona în care va fi amplasat și la numărul de persoane care îl vor folosi. De asemenea, căutați o opțiune cu bule sau jeturi de apă. În primul caz, pereții jacuzzi-ului pot avea jeturi speciale de aer prin care se mișcă microbulile. Jacuzzi cu jeturi de apă, pe de altă parte, este o opțiune pentru cei care caută un model cu opțiuni de masaj orientate spre anumite părți ale corpului.  

Dimensiunea jacuzzi gonflabile - 2,4 sau 6 persoane? 

Atunci când vă decideți asupra modelului potrivit de jacuzzi pentru casă, trebuie să adaptați dimensiunile la spațiul pe care îl aveți în grădină sau pe terasă, precum și la numărul de persoane. Un jacuzzi gonflabil de 2 persoane este pentru un spațiu mai mic, în timp ce un jacuzzi gonflabil de 4 persoane sau un jacuzzi gonflabil de 6 persoane este pentru mai multe persoane și spații mai mari. Dacă spațiul permite, merită să optați pentru un jacuzzi cu dimensiuni mai mari, deoarece va fi mult mai confortabil de utilizat.  

Jacuzzi gonflabil - ce marcă să alegeți? 

În magazinul nostru de sport Sportano.ro veți găsi o cadă gonflabilă Bestway de înaltă calitate, echipată cu DuraPlus™, care este o plasă durabilă din 3 straturi de poliester și PVC. Structura internă face ca jacuzzi-ul să fie stabil și să nu-și piardă forma, indiferent de cantitatea de apă. Pe de altă parte, soluția utilizată, cum ar fi distribuitorul ChemConnect™, face posibilă menținerea apei curate, iar tot ce trebuie să faceți este să plasați în interior tabletele de clor corespunzătoare. În plus, opțiunea AirJet™ permite o senzație maximă de relaxare și odihnă prin apăsarea unui buton de pe panoul de control. Sistemul eliberează aer cald pentru a crea bule de apă.  

Profitați de serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți cada gonflabilă potrivită. Dacă un anumit model nu corespunde așteptărilor dumneavoastră, puteți returna produsul în termen de până la 30 de zile! 

Extindere descriere Restrângere descriere