Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bestway

Bestway

Înființată în 1994, Bestway este un producător global de diverse produse pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi produse de camping, saltele și, mai ales, piscine îngropate, care sunt cele mai cunoscute produse ale mărcii la nivel mondial. Calitatea excelentă, durabilitatea și rezistența ridicată la deteriorări mecanice sunt caracteristicile piscinelor cu ramă. În plus, marca oferă și alte accesorii utile pentru acestea, cum ar fi filtrele de apă. Astfel, cu ajutorul produselor Bestway, fiecare consumator se poate dota cu cele mai necesare accesorii pentru recreerea de vară. 

Toate produsele de marcă Bestway trec printr-o serie de teste exigente pentru a le verifica proprietățile înainte de a fi puse în vânzare. În plus, întregul proces de producție este supravegheat de profesioniști din industrie, ingineri și designeri care lucrează împreună pentru a dezvolta materiale avansate care sunt apoi folosite în diverse produse. Datorită acestor măsuri, fiecare utilizator poate fi sigur că produsul pe care îl cumpără de la Bestway este de cea mai înaltă calitate posibilă. 

De asemenea, compania s-a angajat să ia măsuri în favoarea mediului pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon în atmosferă și, în plus, aplică în mod constant principiile de reciclare în unitățile sale de producție și utilizează surse de energie regenerabilă ori de câte ori este posibil.  

Extindere descriere Restrângere descriere