• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Piscine cu cadruri metalice

Piscine cu rafturi - alegeți modelul potrivit în magazinul online Sportano 

Piscinele din grădină reprezintă o opțiune excelentă pentru activități acvatice în zilele călduroase, atât pentru adulți, cât și pentru copii. Cu siguranță, oricine are o grădină sau suficient spațiu își dorește să creeze o adevărată zonă de relaxare și recreere. Pentru a face acest lucru, merită să vă echipați cu o piscină cu ramă, care are o construcție robustă și rezistentă, care va rezista cu succes pe tot parcursul sezonului estival. Printre modelele de piscine cu cadru, veți găsi piscine rotunde sau dreptunghiulare care pot găzdui un număr mare de persoane. În magazinul nostru Sportano, veți găsi piscine cu rame de înaltă calitate de la mărci renumite precum Bestway. Veți găsi cu siguranță modelul de piscină potrivit pentru nevoile dumneavoastră. 

Grădină, dreptunghiulară, cu un capac sau pentru copii - tipuri și tipuri de piscine cu cadru 

Printre tipurile de piscine cu ramă, puteți găsi piscine cu ramă dreptunghiulară și circulară, piscine cu ramă cu capac sau piscine cu ramă pentru copii. Mai presus de toate, acestea diferă în ceea ce privește forma și dimensiunile. Alegeți o piscină care se potrivește cu spațiul de care dispuneți și cu persoanele care o vor folosi. Cea mai frecventă alegere este o piscină rotundă sau dreptunghiulară care poate găzdui un număr mare de persoane. Dacă sunteți preocupat să păstrați apa curată și lipsită de resturi, atunci o piscină cu ramă cu capac este cea mai bună soluție. Piscinele pentru copii sunt, de obicei, modele mai mici sau cu caracteristici de siguranță suplimentare. O piscină cu cadru este o opțiune excelentă pentru grădină, deoarece este mult mai durabilă decât alte modele de piscine. 

Cum alegeți o piscină cu rafturi? 

Atunci când alegeți o piscină cu cadru, gândiți-vă la dimensiunea potrivită, deoarece aceste tipuri de piscine sunt mult mai mari decât alte modele, așa că estimați spațiul de care dispuneți. Dacă grădina dvs. nu este foarte mare, o piscină mică va funcționa mai bine. De asemenea, alegeți forma potrivită - dreptunghiulară sau rotundă. De obicei, o piscină cu cadru dreptunghiular ocupă mai mult spațiu, dar vă oferă mai mult loc pentru a înota. Fiți atenți la materialul de construcție și la designul cadrului, unde, de obicei, plasticul din care este proiectată piscina este un material robust, cu un cadru solid. Este, de asemenea, o idee bună să alegeți o piscină cu capac pentru a ține resturile afară.  

Dimensiunea bazinului de rafturi 

Piscinele cu rafturi, datorită construcției lor stabile și a materialelor robuste, sunt capabile să găzduiască un număr mare de persoane și, prin urmare, pot fi mari și înalte. Cele mai populare piscine au un diametru de 3 sau 4 metri, atât pentru modelele rotunde, cât și pentru cele dreptunghiulare. Dacă piscina va fi folosită de copii mici, alegeți produse mult mai mici, cu un fund mai puțin adânc.  

Printre modelele adecvate se numără piscina cu cadru 305x76, piscina cu cadru 305x100, piscina cu cadru 366x76, piscina cu cadru 366x100, piscina cu cadru 366x122 și piscina cu cadru 457x122. La Sportano, veți găsi o gamă largă de dimensiuni de piscine, astfel încât să puteți potrivi modelul potrivit pentru nevoile dumneavoastră - spațiul disponibil și numărul de persoane care îl vor folosi. Pentru piscinele dreptunghiulare, alegeți piscina cu cadru dreptunghiular 300x200 sau piscina cu cadru dreptunghiular 400x200.   

Cum alegi o piscină pentru copii? 

O piscină pentru copii este un model pentru copiii mai mari care au învățat să înoate și se simt bine în apă. Pentru copiii mici, piscinele gonflabile vor funcționa mult mai bine, iar pe măsură ce copilul dumneavoastră crește, le poate folosi și pe cele cu rafturi. Datorită pereților solizi, piscina este ținută în poziție de rafturile care o susțin, iar dimensiunea mare permite înotul mai multor persoane. 

Dacă sunteți în căutarea unui model mic, alegeți o piscină cu cadru mic, cu fundul puțin adânc și mult mai jos, astfel încât copilul dvs. să poată înota în siguranță și confortabil. Pentru copii, este o idee bună să vă echipați cu facilități suplimentare, cum ar fi o scară sau elemente de sprijin la suprafața apei - geamanduri, saltele de înot sau roți gonflabile

Piscina cu rafturi cu sau fără capac? 

O copertină pentru piscină este un element indispensabil pentru a ajuta la menținerea apei curate. Atunci când piscina este întinsă și folosită, vântul și condițiile meteorologice nefavorabile afectează acumularea de impurități sau murdărie. Acoperișul protejează împotriva pătrunderii apei de ploaie și previne, de asemenea, răcirea apei, mai ales dacă optați pentru un capac solar. Capacul ar trebui să aibă deschideri speciale care să asigure o bună circulație a aerului. Cel mai bine este să alegeți o piscină cu cadru cu capac sau să cumpărați elementul separat pentru a menține apa curată.  

Cum ai grijă de o piscină cu rafturi? 

Dacă doriți să vă păstrați apa curată, alegeți o piscină cu rafturi cu o pompă cu filtru, care este concepută pentru a curăța apa de murdărie. Apa din piscină circulă într-un sistem închis, unde trece printr-un furtun spre pompă, iar apoi apa purificată este returnată în piscină. Pentru a menține apa curată se pot folosi, de asemenea, substanțe chimice pentru piscină sub formă de clor și produse de curățare. Dacă sunteți în căutarea unui echipament suplimentar pentru a vă curăța piscina, un aspirator de piscină este excelent pentru a curăța fundul și pereții de murdărie sau nisip. La fiecare 7-10 zile sau cam așa ceva, este o idee bună să înlocuiți 5-10% din apa din piscină cu apă proaspătă. De asemenea, asigurați-vă că aveți o copertină solară sau o copertină pentru piscină pentru a limita pătrunderea murdăriei. 

În plus, o piscină cu rafturi trebuie să fie așezată pe o suprafață plană, fără pietre sau alte elemente ascuțite. Este o idee bună să cumpărați o scară pentru piscină, mai ales dacă modelul ales este unul înalt, astfel încât intrarea și ieșirea să fie nu doar confortabilă, ci și sigură și să nu deterioreze pereții piscinei.  

Companii și mărci care oferă piscine cu ramă de înaltă calitate 

La Sportano, veți găsi piscine de grădină cu ramă de la brandul profesional Bestway, unde vă puteți dota cu piscine rotunde sau dreptunghiulare printre modele. Prima variantă sunt piscinele clasice, care sunt excelente pentru toată lumea. Acestea sunt realizate dintr-o construcție robustă, iar cadrul din oțel este echipat cu sistemul FrameLink™, care garantează o conexiune solidă a cadrului. Pe de altă parte, căptușeala DuraPlus™ este fabricată dintr-un material durabil care rezistă la înțepături. În plus, piscinele Bestway de formă dreptunghiulară pot găzdui un număr mai mare de persoane și se caracterizează, de asemenea, prin durabilitate, datorită unui cadru cu strat de acoperire anticorozivă Superior Frame Design și bandă în 4 straturi. O soluție precum Seal&Lock System™ asigură rezistența la scurgeri și deteriorări. Distribuitorul Chemconnect™ garantează niveluri stabile de clor și menține apa curată. 

Extindere descriere Restrângere descriere