Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mănuși de box

Mănușile de box: o necesitate pentru antrenorii de sporturi de luptă

Mănușile de box sunt cu siguranță cea mai importantă piesă de echipament pentru fiecare fan al acestui tip de sport de luptă. Acestea sunt indispensabile pentru toată lumea - un începător care își începe antrenamentul, precum și un boxer profesionist care participă la competiții. Sportano oferă mănuși de box de cea mai bună calitate numai de la mărci de top la nivel mondial, cum ar fi adidas, Bushido, Everlast, Ground Game sau SKLZ.  

Cum îmi pot măsura mănușile de box?

Pentru a aplica lovituri eficiente este nevoie de o precizie perfectă, iar acest lucru este posibil doar cu mănușile de box potrivite. Acestea trebuie să fie extrem de solide și durabile și să se adapteze la forma mâinii.   

Mărimea unei mănuși de box este determinată de greutatea acesteia, care este exprimată în uncii (OZ). Cele mai ușoare modele de mănuși, cu greutăți cuprinse între 6-8 OZ, sunt destinate copiilor și femeilor. Doamnele și juniorii care se antrenează în mod regulat vor alege, în timp, mănuși mai grele, cu o greutate de 10-12 oz. Bărbații și profesioniștii, pe de altă parte, aleg mănuși de box de mărimea 14 OZ sau mai mari, dacă au mâinile mai mari.   

Mănușile de box diferă, de asemenea, în ceea ce privește tipurile de închidere. Velcro este cel mai popular dispozitiv de fixare. Acest lucru vă permite să vă puneți și să vă scoateți mănușile rapid și, mai ales, independent. Profesioniștii aleg adesea mănușile de box cu șireturi, dar acestea necesită ajutorul unei alte persoane atunci când le îmbracă. Acest sistem de fixare face ca mănușile să se potrivească perfect în mână în timpul unei lupte lungi sau al unui antrenament intensiv.   

Durabilitatea și confortul mănușilor de box depind, de asemenea, de materialele din care sunt confecționate. Cele mai bune modele sunt realizate din piele naturală sau din piele de calitate superioară și materiale sintetice. Multe mănuși de box de înaltă calitate au, de asemenea, inserții din plasă pentru a asigura o ventilație adecvată.   

Cele mai bune mănuși de box de la mărci cunoscute 

Pentru a vă asigura că fiecare sesiune de antrenament se desfășoară la cel mai înalt nivel, merită să vă echipați cu mănuși de box de cea mai bună calitate, de la mărci cunoscute și de renume. Mănușile Everlast sunt foarte populare în rândul boxerilor profesioniști. Modelele acestui producător sunt o combinație de clasic și modern. Acestea sunt confecționate din piele de calitate superioară sau din materiale sintetice moderne, adesea cu inserții speciale respirabile pe palmă. Sunt o icoană atemporală a stilului de box, cu detalii gravate cu laser pe pumn sau cu legendarul logo Everlast pe manșetă.   

Merită, de asemenea, să acordați atenție mănușilor de box Bushido din piele naturală, căptușeală stratificată și un sistem dublu Velcro. Tipul special de spumă asigură o absorbție excelentă a șocurilor, în timp ce sistemul inovator DBX Wrist Protect garantează o rigidizare suplimentară a încheieturii mâinii în timpul exercițiilor fizice și protecție împotriva rănilor.  

Sportano oferă o gamă largă de mănuși de box în diferite mărimi pentru începători și profesioniști. 

Extindere descriere Restrângere descriere