• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mănuși de ciclism

Mănuși de ciclism pentru cicliști de agrement și profesioniști

Mănușile de ciclism de la Sportano este locul unde puteți găsi mănuși de calitate - atât pentru cicliștii amatori, cât și pentru cei profesioniști. Produsele adunate aici vă vor proteja perfect mâinile de frig și de răni. Sortimentul divers vă permite să alegeți mănuși de ciclism nu numai în funcție de preferințele dumneavoastră, ci și de sezon. Protejați-vă mâinile în timp ce pedalați în orice condiții. Cu Sportano, alegeți un model de mănușă adaptat special pentru dumneavoastră de către cei mai buni producători din industrie. 

Ce mănuși să alegeți pentru ciclism? Sfaturi

Mâinile transpiră în timpul exercițiilor fizice, așa că atunci când alegeți mănușile pentru ciclism este esențial să acordați atenție materialului din care sunt confecționate. Materialele sintetice, cum ar fi poliesterul, sunt capabile să elimine rapid umezeala, astfel încât să vă simțiți confortabil și uscat în orice moment. În plus, una dintre sarcinile principale ale mănușilor de ciclism este de a vă proteja mâinile de răni, de exemplu, în timpul unei căderi. Modelele adecvate au o protecție specială în construcție. Acestea pot lua forma, de exemplu, a unor protecții pentru articulații sau a unor inserții de silicon pe articulații și degete. Dacă doriți să fiți pregătiți pentru toate condițiile meteorologice, merită să acordați atenție dacă mănușile de bicicletă au un strat antiderapant din silicon. Acest lucru este util mai ales pe timp de ploaie. 

Mănușile de ciclism sunt împărțite în mănuși de ciclism cu degete întregi și mănuși de ciclism scurte (fără degete). În cazul modelelor care acoperă toate degetele, merită să fiți atenți dacă acestea sunt echipate cu tehnologie touch screen, care permite utilizatorului să opereze ecrane tactile fără a scoate mănușile. În plus, conținutul de ioni de argint din material este, de asemenea, important - aceștia au un efect antibacterian și elimină mirosurile neplăcute. Confortul călătoriei este influențat și de membranele folosite la mănușile de ciclism, în special de cea care protejează împotriva vântului. Unele modele folosesc un material special care absoarbe umezeala pe degetele mari, ceea ce facilitează îndepărtarea picăturilor de pe ochelari sau de pe ochelari. Mănușile de ciclism sunt disponibile într-o varietate de stiluri - există un model pentru fiecare la Sportano. Avem mănuși de ciclism pentru copii și mănuși de ciclism pentru bărbați și femei

Mănuși de ciclism adaptate sezonier

Datorită varietății mănușilor de ciclism, le puteți adapta cu ușurință la fiecare sezon. În timpul verii, mănușile fără degete sau mănușile complete din materiale subțiri sunt cele mai bune. În timpul iernii, modelele ușor mai groase, cu degete complet acoperite, sunt cele mai bune. Pe vremea cea mai rece, optați pentru mănuși de ciclism izolate. În Sportano veți găsi, de asemenea, izolatori impermeabili pe care îi puteți pune peste mănuși. În magazinul nostru puteți cumpăra produse de la lideri din industrie, cum ar fi Alé, Northwave, ZIENER și POC. Dacă aveți îndoieli, suntem bucuroși să vă răspundem la întrebări. 

Extindere descriere Restrângere descriere