• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

GPS de ciclism

Produse: 13

View as
 1. Computer de bicicletă Garmin Edge 830, negru, 010-02061-01
  2.109,99 RON
  1.987,99 RON
  OS

  1

 2. Garmin Edge 530 calculator pentru biciclete negru 010-02060-11
  2.076,99 RON
  1.842,99 RON
  OS

  1

 3. Garmin Edge 530 computer de ciclism negru 010-02060-01
  1.553,99 RON
  1.398,99 RON
  OS

  1

 4. Garmin Edge 1030 Plus computer de ciclism negru 010-02424-10
  2.998,99 RON
  2.931,99 RON
  OS

  1

 5. Garmin Edge 1030 Plus Bundle ciclul de calculator negru 010-02424-11
  3.498,99 RON
  3.409,99 RON
  OS

  1

Navigații pentru biciclete - alege-o pe cea potrivită în magazinul de sport Sportano

Măsurarea unor valori precum viteza, cadența sau altitudinea sunt aspecte fără de care mulți oameni nu își pot imagina ciclismul. Pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor acestora, Sportano oferă contoare și navigații pentru biciclete, care vor satisface diversele așteptări ale iubitorilor de două roți. Dispozitivele de clasă superioară de la mărci precum CatEye, Kellys, Lezyne și Polar, disponibile pe Sportano.ro, vă vor asigura că vă veți întoarce din fiecare călătorie cu toate statisticile necesare. 

Contoare de biciclete, navigație pe bicicletă - cu ce accesorii merită să vă echipați?

Contoarele de biciclete sunt dispozitive care continuă să se bucure de o popularitate considerabilă, în ciuda utilizării pe scară largă a smartphone-urilor. De ce? Unul dintre cele mai mari avantaje ale acestora este durata lungă de viață a bateriei. În plus, un contor de bicicletă tolerează de obicei mai bine contactul cu apa decât un smartphone. Afișajele telefoanelor reacționează la picăturile de ploaie care cad, îngreunând operarea dispozitivului. 

În plus, contoarele de cicluri au butoane fizice pentru un control ușor atunci când se poartă mănuși. Montarea contorului de biciclete este, de asemenea, importantă. Greutatea lor mai mică decât cea a smartphone-urilor le face mai puțin susceptibile de a cădea din suport atunci când mergeți pe drumuri accidentate sau în pădure. 

Ce contor de biciclete să alegeți? În acest segment de dispozitive puteți găsi atât propuneri la un preț foarte atractiv, cât și echipamente cu funcționalitate extinsă, al căror cost este mai mare. Prin urmare, alegerea contorului ar trebui să depindă de numărul de opțiuni care vor fi utilizate. 

Funcțiile de bază pe care trebuie să le aibă un contor de ciclism sunt măsurarea vitezei de pedalare, numărarea distanței parcurse pe parcursul unui singur traseu, însumarea distanței parcurse pe o perioadă mai lungă (de exemplu, pe parcursul unei luni) și un senzor de pornire/oprire. În plus, dispozitivul ar trebui să aibă o carcasă rezistentă la stropire, astfel încât să nu se strice atunci când mergeți pe ploaie. 

Modelele mai avansate pot măsura, de asemenea, viteza medie și maximă și pot număra distanța rămasă. O alegere bună este un contor de biciclete cu cadență, adică verificarea numărului de rotații ale roților. 

Un termometru este, de asemenea, util pentru a vă putea ajusta mai precis îmbrăcămintea în timp ce vă aflați pe drum. Mușchii calzi dau o falsă senzație de căldură, ceea ce este înșelător atunci când mergeți pe vreme rece. Contoarele avansate de biciclete vă permit, de asemenea, să verificați numărul de ture pe care le-ați parcurs și altitudinea, printre altele

Setarea contorului de biciclete poate fi problematică atunci când nu există suficientă lumină naturală. În acest caz, este utilă iluminarea de fundal a afișajului. Totuși, rețineți că acest lucru va reduce durata de viață a bateriei. 

Cum aleg contoarele de navigație și de ciclism potrivite?

Multe modele pot servi ca un contor GPS pentru biciclete, adică un sistem de navigație pentru biciclete. Unele modele sunt echipate cu hărți simple, monocromatice, destinate doar ciclismului. Cele mai avansate modele au ecrane tactile color de mari dimensiuni (chiar și de 3,5"). Datorită acestui fapt, ele se vor dovedi utile și în timpul drumețiilor sau la volanul unei mașini. 

De asemenea, merită să acordați atenție cablajului contorului sau navigației. Un contor de bicicletă fără fir se atașează cu ușurință la ghidon. Cu toate acestea, nu se conectează întotdeauna la smartphone. Dacă doriți să primiți notificări pe telefon, de exemplu, din rucsac, un contor de biciclete cu fir poate fi o opțiune mai bună. Din fericire, există o soluție intermediară, care sunt dispozitivele cu Bluetooth

Un alt standard wireless util este ANT+. Acesta permite contoarelor de biciclete fără fir să transmită date de antrenament către aplicațiile smartphone echipate cu ANT+. 

Marca este, de asemenea, importantă. Computerele de ciclism ale unor producători precum CatEye, Kellys, Lezyne și Polar sunt dispozitive avansate închise în carcase care pot rezista unor condiții de pedalare uneori dificile. Există, de asemenea, modele echipate cu hărți originale, pregătite special pentru bicicliști

Extindere descriere Restrângere descriere