• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Concentrate de proteine ​​din zer, WPC

Nu găsim produse care să se potrivească cu oferta pe care ați selectat-o.

Concentrate de proteine din zer: cea mai mare gamă la Sportano.ro

Dacă sunteți în căutarea unor concentrate proteice dovedite de cea mai bună calitate, alegeți Sportano.ro, care oferă cea mai bună selecție de suplimente de la producători precum 6PAK, Trec, 7Nutrition sau Nutrend. Toate concentratele de proteine oferite sunt testate în detaliu, iar compoziția lor excelentă a fost apreciată de mii de sportivi. Selecția largă de concentrate de proteine nu este destinată doar profesioniștilor, de asemenea, sportivii începători vor găsi un supliment creat pentru ei înșiși. Concentratul de proteine din zer este o soluție excelentă la problema deficienței de proteine din alimentație, care poate afecta multe persoane care fac exerciții fizice, indiferent de tipul de sport pe care îl practică

Concentratele de proteine din zer: pentru cine sunt ele?

Concentratul de proteine din zer (WPC) oferă o cantitate mare de proteine într-o porție mică de pudră. Acest supliment completează perfect proteinele insuficiente din alimentație. Concentratul de proteine din zer nu este doar un supliment pentru sportivii de nivel profesionist, ci și pentru antrenorii activi și de agrement. Concentratul de proteine din zer de înaltă calitate de la Trec este o sursă excelentă de aminoacizi esențiali cu lanț ramificat BCAA, care accelerează regenerarea și protejează mușchii. Fiecare atlet care nu furnizează suficiente proteine în dieta sa sau care dorește să își crească performanța ar trebui să utilizeze concentrat de proteine din zer de înaltă calitate WPC cu o compoziție sigură de la 7Nutrition sau 6PAK. Acest lucru este valabil în special pentru cei care se antrenează în sporturi de rezistență și forță, cum ar fi ciclismul, înotul, alpinismul sau triatlonul.  

Când să consumați concentrat de proteine din zer?

Proteinele sub formă de WPC de la Nutrend și Trec sunt cel mai des folosite de persoanele care se antrenează la sală, dar ar trebui să fie consumate și de sportivii altor discipline de forță. Datorită raportului ideal de aminoacizi, sportivii folosesc suplimentele dovedite de 6PAK înainte sau după antrenament. Acest lucru se datorează efectului anabolic dovedit al proteinelor, care garantează o creștere a masei musculare și o regenerare accelerată după un antrenament epuizant. Concentratul de proteine din zer va fi o modalitate excelentă de a suplimenta proteinele, iar alegerea aromelor concentratelor de proteine din zer de la 7Nutrition este atât de largă, încât acestea pot fi consumate pe tot parcursul zilei, ca adaos la multe mese de tot felul.  

Cele mai populare concentrate de proteine din zer

În oferta Sportano.ro am pregătit concentrate de proteine de la cei mai buni producători care oferă o gamă largă de compoziții de gust. Pentru cei care iubesc aromele clasice, vă recomandăm concentratul de proteine din zer 7Nutrition Protein 80 cu aromă de banană-vanilie. Această compoziție va fi perfectă ca adaos la fulgi de ovăz delicioși, care vă vor da un impuls de energie după un antrenament reușit. Proteina WPC cu aromă de ciocolată și nucă de cocos de la Nutrend 100% Protein nu conține aproape deloc zahăr și grăsimi, deci este o sursă ideală de proteine pentru persoanele aflate la dietă. Cu adaosul de 6PAK 80 Protein cu aromă de căpșuni vă puteți îmbogăți shake-ul de vară pre-antrenament, care vă va oferi energie pentru întregul antrenament. Dacă sunteți în căutarea unui concentrat de proteine cu BCAA, optați pentru nutrientul proteic Trec Whey 100 cu aromă de ciocolată, care garantează un gust aromat și profund de cacao și vă îmbogățește masa cu 5 g de BCAA și l-glutamină.  

Cu Sportano veți descoperi toate cele mai bune arome de concentrate de proteine din zer. Oferta atent pregătită a concentratelor de proteine din zer de cea mai înaltă calitate, cu o compoziție testată, va satisface așteptările începătorilor și ale profesioniștilor. 

Extindere descriere Restrângere descriere