Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Încălțăminte de apă

Încălțăminte de apă - alege modelul potrivit în magazinul Sportano.ro

Încălțămintea pentru apă este un echipament esențial pentru persoanele care practică diverse tipuri de activități acvatice. Fără încălțăminte specializată, îți poți expune picioarele la multe afecțiuni și răni neplăcute, așa că merită să investești într-un model bun de încălțăminte pentru înot, canotaj, cățărat în apă, navigație sau rafting. O gamă largă de pantofi de apă de la mărci precum AQUA-SPEED, O'Neill, Rip Curl, Cressi, Quiksilver sau NeilPryde găsiți în magazinul de sport Sportano.ro.

Încălțăminte de apă - ce sunt și de ce îi poartă?

Pantofii de apă sunt încălțăminte specială concepută pentru a fi purtată în apă sau pe suprafețe umede. Aceștia sunt încălțăminte care se caracterizează în primul rând prin aderență ridicată la sol, asigurând siguranță și confort de utilizare în timpul activităților acvatice. Pot fi folosite în diverse situații și sporturi acvatice, cum ar fi înot, caiac, surfing și scufundări.

Mulți oameni aleg să poarte pantofi de apă deoarece oferă protecție împotriva rănilor la picioare și a efectelor condițiilor meteorologice nefavorabile și a apei. Condițiile nefavorabile ale apei, cum ar fi stâncile ascuțite, pietrele, coralii sau scoici ascuțite, pot amenința siguranța picioarelor dumneavoastră. Pantofii de apă previn tăieturile, abraziunile și rănile, precum și protejează împotriva apei reci.

Un alt motiv pentru a purta pantofi de apă este confortul și comoditatea în timpul activităților acvatice. Acești pantofi sunt de obicei fabricați din materiale flexibile, cu uscare rapidă, ceea ce permite o bună ventilație și un management al umidității. Datorită acestui lucru, piciorul este uscat și ușor izolat de apa rece, ceea ce oferă un confort sporit de utilizare.

Un alt motiv pentru a purta pantofi de apă este protejarea împotriva infecțiilor. Apa este un loc în care se dezvoltă diverse bacterii și ciuperci, și chiar viruși. Pantofii de apă vă protejează picioarele de aceste microorganisme periculoase, ceea ce mărește igiena și siguranța.

Când merită să ajungeți la pantofi de apă?

Există multe situații în care merită să ajungeți la pantofi de apă. Mai jos sunt câteva exemple de când purtarea unor astfel de încălțăminte poate fi deosebit de benefică:

  • Când înotați în rezervoare naturale de apă , cum ar fi râuri, lacuri sau mări - în astfel de locuri apa poate fi rece, iar fundul poate fi acoperit cu pietre, pietre, corali sau alte obiecte ascuțite. Pantofii de apă vor oferi apoi protecție împotriva tăieturilor și a deteriorarii picioarelor.
  • Când înot în piscine publice - piscinele folosesc adesea substanțe chimice pentru a dezinfecta apa, cum ar fi clorul sau bromul. Acestea pot provoca iritații și leziuni ale pielii picioarelor. Pantofii de apă vor oferi apoi protecție împotriva unor astfel de efecte.
  • Când scufundați în apă deschisă - scufundarea necesită să vă deplasați pe fundul corpului de apă, ceea ce implică adesea riscul de răni la picioare. Pantofii de apă vor oferi protecție împotriva obiectelor ascuțite care pot fi prezente în partea de jos a rezervorului.
  • Când practicați sporturi de apă , cum ar fi caiac, wakeboarding sau windsurfing - în astfel de discipline în care picioarele sunt expuse la apă și suprafețe umede, pantofii de apă vor oferi o mai bună aderență și protecție împotriva rănilor.
  • În timpul excursiilor de vacanță la apă - plimbarea pe plajă sau înotul în ocean poate fi plăcută, dar implică și riscul de a vă deteriora picioarele, de exemplu, de scoici sau alte obiecte ascuțite. Pantofii de apă sunt atunci o bună protecție împotriva unor astfel de amenințări.
Extindere descriere Restrângere descriere