• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Rachete de tenis pentru copii

Produse: 101

View as
 1. Rachetă de tenis pentru copii 140422
  588,99 RON
  432,99 RON
  00 0

  2

 2. Head Gravity Jr.25 negru/albastru 235511
  399,99 RON
  Min. 286,99 RON
  00 7

  2

Rachete de tenis pentru copii - cea mai bună selecție de modele pentru cei mai mici în magazinul Sportano 

Sporturile cu rachete sunt o activitate excelentă atât pentru cei mai mici, cât și pentru copiii puțin mai mari. Acestea îmbunătățesc coordonarea motorie, cresc condiția fizică și îl fac pe copilul dumneavoastră mult mai fericit să petreacă timp în activități în afara casei. Dacă copilul dvs. este la început de drum în tenis sau dorește să-și îmbunătățească tehnica de joc, alegeți modelul potrivit de rachetă de tenis. În oferta Sportano.ro veți găsi rachete de tenis de înaltă calitate pentru copii de la mărci renumite precum Wilson, Tecnifibre, HEAD sau BABOLAT.

Rachete de tenis pentru copii - cum diferă de rachetele pentru adulți? 

Înainte de a alege racheta de tenis potrivită pentru copilul dvs., este important să analizați construcția rachetei, deoarece dacă aceasta va fi bună pentru copilul dvs. depinde de materialele de construcție și de performanța pe care o are. Rachetele de tenis constau dintr-un mâner și un cadru, iar restul este capul, care este umplut cu tensiune sau plasă.  

Rachetele sunt împărțite în două grupe: modelele concepute pentru adulți și modelele concepute pentru copii. Rachetele concepute pentru adulți sunt cele cu o lungime a cadrului de 27 de inci sau mai mult. Modelele mai scurte sunt, de obicei, produse pentru copii, adesea denumite rachete pentru juniori. Principala diferență între rachetele pentru adulți și cele pentru copii constă în mărime, deoarece construcția sau aplicația rămâne aceeași. Atunci când alegeți modele pentru cei mai mici, este recomandabil să vă ghidați după înălțimea estimată a copilului. O rachetă de 26 de inci este destinată copiilor cu înălțimea de 140-155 cm, una de 23 de inci are o înălțime de 120-130 cm, una de 21 de inci are o înălțime de 105-120 cm, una de 19 de inci are o înălțime de 90-104 cm, iar una de 17 de inci are o înălțime mai mică de 90 cm.

Alegerea rachetei de tenis potrivite pentru copii 

O rachetă de tenis pentru copii ar trebui să aibă dimensiunea potrivită a capului. Acest lucru se traduce în puterea de lovire, cu cât este mai mare, cu atât este mai extinsă suprafața de contact cu mingea. Acest lucru are ca rezultat un impact mai puternic, dar rachetele cu un cap de dimensiuni mai mari sunt recomandate jucătorilor începători. Odată ce copilul a însușit noțiunile de bază și a devenit mai încrezător în joc, se poate opta pentru modele cu un cap mai mic, care oferă mișcări mai precise și nu solicită articulațiile, deoarece are adesea o greutate mai mică.   

În plus față de dimensiunea rachetei, atunci când alegeți modelul potrivit, acordați atenție grosimii cadrului, care are un impact asupra puterii și preciziei loviturii. Rachetele de tenis pentru copii sunt, de obicei, fabricate din materiale rezistente, care garantează confortul în timpul jocului. Greutatea rachetei în sine este, de asemenea, un parametru important și merită să țineți cont de preferințele individuale ale copilului, precum și de rata de dezvoltare a acestuia. Un copil cu o constituție minionă va alege rachete mai degrabă ușoare, în timp ce un copil cu o statură mai dezvoltată va fi tentat să opteze pentru un model ușor mai mare.  

Rachetele de tenis pentru copii sunt construite de obicei din două tipuri de materiale: aluminiu și grafit. Rachetele din aluminiu sunt de obicei concepute pentru începători și jucători intermediari care abia își perfecționează abilitățile. Cadrele de rachetă din grafit sunt destinate jucătorilor mai experimentați, care au stăpânit deja tehnica și precizia jocului.  

Mărci care oferă rachete de tenis de calitate pentru copii 

În sortimentul Sportano.ro veți găsi rachete de tenis de înaltă calitate, pe care le puteți adapta la copilul dumneavoastră în ceea ce privește lungimea, suprafața capului, dispunerea corzilor, materialul sau greutatea. La noi, puteți alege modele de la producători testați care se concentrează pe calitatea produselor, cum ar fi BABOLAT, HEAD, Tecnifibre sau Wilson. Serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți vă va ajuta să alegeți modelul potrivit, iar dacă nu este pe placul copilului dumneavoastră, îl puteți returna în termen de 30 de zile.  

Extindere descriere Restrângere descriere