Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Hamuri de windsurfing

Windsurfing trapez - alege modelul potrivit în magazinul online Sportano 

Windsurfingul este o disciplină extrem de precisă și tehnică în rândul sporturilor nautice, în care echilibrul corpului influențează direcția și modul în care vă deplasați pe apă. Dacă sunteți la început de drum în acest sport, merită să vă echipați cu echipament de calitate, cum ar fi un trapez pentru windsurfing. Este responsabil pentru reducerea stresului asupra mâinilor, pentru un control mai bun al velelor și pentru poziția corectă a plăcii în timpul înotului. La Sportano veți găsi trapeze de windsurfing de la mărci profesionale precum Dakine, ION și NeilPryde

Trapezul - care este rolul său în windsurfing? 

Trapezul pentru windsurfing este conceput pentru a ușura tensiunea de pe mâini în timpul înotului, asigură poziționarea corectă a plăcii și permite un control mai bun al velelor în condiții mai dificile. Atașarea trapezului la liniile corecte menține corpul pe placă și permite un confort mai mare la înot. Un trapez nu este altceva decât o curea sau un pantalon scurt cu un cârlig special în care se prind frânghiile. La începutul aventurii dvs. de windsurfing, este recomandabil să alegeți linii mai lungi, iar în cazul în care nu există nicio posibilitate de ajustare - doar schimbați poziția brațului de windsurfing pe catarg. 

Printre tipurile de trapez de windsurfing puteți găsi mai multe, și există trapeze joase, înalte și hibride. Trapezul jos pentru windsurfing este plasat pe șolduri și conectat la o centură care acoperă coapsele. Acest lucru nu numai că ușurează presiunea asupra coloanei vertebrale, dar permite și o alunecare mai bună. Trapezul înalt pentru windsurfing este plasat la înălțimea taliei și este mult mai lat. Este mai ușor de manevrat și poate fi atașat și detașat rapid. Oferă un confort maxim atunci când se merge pe valuri. Trapezul hibrid, pe de altă parte, este o combinație a celor două tipuri, adică are curele care pot fi purtate pe coapse și acoperă șoldurile. Cârligul este plasat jos sau indirect. 

Cum alegi trapezul potrivit pentru windsurfing? 

Atunci când alegeți trapezul de windsurfing potrivit, este important să acordați atenție dimensiunii, astfel încât să nu cumpărați un produs prea mare care să alunece și să vă încurce atunci când înotați. În schimb, un trapez prea mic va cauza disconfort.  

În plus, trapezul de windsurfing trebuie să fie ajustat la figura unei persoane. Modelele pentru femei sunt echipate cu curele elastice care permit o fixare fermă în talie. Acest lucru asigură faptul că trapezul nu-și schimbă poziția în timpul înotului. Modelele pentru bărbați trebuie să fie cât mai strânse în jurul taliei și să se potrivească perfect pe corp. Acest lucru asigură reducerea și stabilizarea tensiunii asupra coloanei vertebrale. 

Windsurfing trapeze - pe ce mărci merită să pariezi? 

La Sportano, avem trapeze de windsurfing de la marca profesională Dakine, care oferă modele pentru bărbați și femei din materiale durabile, cum ar fi spuma EPS, Texon®Shell și Curv® Composite. Acestea garantează o potrivire și o rigiditate corespunzătoare datorită materialelor utilizate. Marca ION, pe de altă parte, are printre produsele sale trapeze cu secțiuni laterale elastice și o curea internă, care permite o bună mobilitate, în timp ce inserția EVA asigură o bună amortizare și confort. Se utilizează, de asemenea, spumă HD Foam, care nu absoarbe apa. Dacă sunteți în căutarea unui trapez de windsurfing versatil, puteți opta pentru produsele NeilPryde, care dispun și de spumă EVA, care este confortabilă și nu absoarbe apa. Unele modele au un sistem de susținere a spatelui, astfel încât să nu vă încordați coloana vertebrală în timp ce înotați. 

Extindere descriere Restrângere descriere