• Livrare de la 0 lei
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Portofele turistice

Portofele de călătorie - alege modelul potrivit în magazinul online Sportano.ro

Când călătoriți, atât în apropiere, cât și departe, este extrem de important să depozitați documentele, banii și alte obiecte de valoare într-un mod sigur și convenabil. Portofelele de călătorie sunt concepute special pentru aceste nevoi și oferă o varietate de soluții pentru a face călătoria și mai plăcută. La Sportano.ro veți găsi portofele de călătorie de înaltă calitate de la mărci profesionale precum The North Face, Tatonka, Fjällräven, Jack Wolfskin, deuter și Dakine.

Ghid pentru portofele de călătorie: tipuri, utilizări și funcții

Există multe tipuri de portofele de călătorie care diferă prin design, funcționalitate și aplicații. Iată câteva dintre ele:

 • Portofele impermeabile – realizate din materiale care protejează conținutul de ploaie, inundații sau alți factori care provoacă contactul cu apa. Sunt utile în special pentru persoanele care petrec în mod activ timp în aer liber.
 • Portofele antifurt – au caracteristici speciale de securitate, precum fermoare sau buzunare ascunse care îngreunează accesul potențialilor hoți în interiorul portofelului.
 • Portofele pentru gât - atârnate de o curea sau șnur care poate fi purtat la gât, ceea ce permite transportul ușor și accesul rapid la documente sau bani.
 • Portofele cu centura de talie - purtate pe o curea speciala care poate fi atasata de centura. Acestea permit depozitarea discretă a obiectelor de valoare, asigurând în același timp confort și libertate de mișcare.
 • Portofele de protecție împotriva RFID - echipate cu acoperiri speciale sau buzunare care blochează semnalele radio, protejând împotriva furtului datelor conținute în cardurile sau documentele de plată.

Materiale și tehnologii în portofelele de călătorie: cum să-l alegi pe cel potrivit pentru tine?

Portofelele turistice sunt realizate din diverse materiale care le afectează durabilitatea, aspectul și capacitatea de utilizare.

 • Nailon - material ușor, durabil și impermeabil, ideal pentru producția de portofele de călătorie. Nailonul este rezistent la abraziune și ușor de curățat în același timp.
 • Poliester - o țesătură cu proprietăți similare cu nailonul, adesea folosită și pentru producția de portofele de călătorie. Poliesterul este rezistent la abraziune, pete și apă, ceea ce îl face un material excelent de călătorie.
 • Piele - un material de înaltă calitate care conferă portofelelor un aspect elegant și clasic. Portofelele de călătorie din piele pot fi mai durabile decât cele din țesături sintetice, deși sunt, de asemenea, mai grele și mai puțin rezistente la apă. Mulți oameni aleg portofelele din piele datorită esteticii și duratei de viață lungi.
 • Materiale de protecție RFID – unele portofele de călătorie folosesc materiale sau acoperiri speciale care blochează semnalele radio, protejând documentele și cardurile de plată împotriva citirii neautorizate a datelor. Această tehnologie protejează împotriva furtului de date personale și financiare, care este deosebit de important atunci când călătoriți.

În zilele noastre, producătorii de portofele de călătorie investesc în dezvoltarea de noi tehnologii și materiale care sunt menite să ușureze viața călătorilor. Există portofele cu caracteristici suplimentare, precum buzunare termice care mențin o temperatură constantă, ceea ce vă permite să depozitați în siguranță medicamentele sau alte articole sensibile.

Alegerea portofelului de călătorie potrivit depinde de nevoile dvs. individuale, de stilul de călătorie și de preferințele estetice. Indiferent de opțiunea aleasă, merită să acordați atenție calității materialelor, funcționalității și confortului purtării. Un portofel de călătorie este o investiție care poate face călătoria mult mai ușoară și vă poate oferi un sentiment mai mare de securitate în timp ce explorați lumea.

Extindere descriere Restrângere descriere