Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Bidone și sticle turistice

Bidoni și sticle turistice - modele durabile și rezistente la scurgeri care se găsesc în magazinul Sportano 

Drumeții, o scurtă drumeție sau alpinism - oricare ar fi activitatea dumneavoastră, este important să vă asigurați că organismul dumneavoastră este hidratat corespunzător. Acest lucru nu numai că vă va face să vă simțiți mai bine, dar vă va și întări organismul, deoarece ar trebui să beți multe lichide pe tot parcursul zilei. Dacă mergeți la munte sau faceți drumeții, este o idee bună să luați cu dvs. o bidon sau o sticlă de drumeție. Veți avea întotdeauna la îndemână băutura preferată, ceea ce este extrem de important în timpul activităților mai lungi. La Sportano, veți găsi sticle de înaltă calitate și sticle de drumeție de la mărci dovedite, cum ar fi Salewa, CamelBak, Kambukka sau Spokey

Tipuri de sticle și sticle de călătorie 

Printre tipurile de sticle și bidoane, există sticla de drumeție cu atomizor, precum și sticla de drumeție cu filtru. Aceasta este o alternativă excelentă atunci când sunteți pe traseu, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână un recipient cu apă sau o băutură caldă. În plus, puteți găsi o sticlă de drumeție din tablă, din plastic (tritan - mult mai durabilă decât plasticul) sau modele pliabile. Materialul de fabricație influențează rezistența, greutatea și, de asemenea, etanșeitatea produsului. 

Pe de altă parte, sticlele termice sunt o soluție rapidă pentru a vă potoli setea - pur și simplu deșurubați capacul și înclinați sticla. Fabricate din oțel inoxidabil fără BPA, sticlele păstrează căldura până la 8 ore și frigul până la 21 de ore. Unele modele au mânere speciale pentru a putea fi agățate de un rucsac de drumeție. Atunci când alegeți o sticlă termică, luați în considerare cumpărarea uneia cu sistemul Snapseal, care asigură o etanșare maximă și împiedică scurgerea băuturii.   

Sticle și sticle de călătorie - cu sau fără filtru? 

Sticla cu filtru pentru drumeții și sticla cu filtru pentru drumeții sunt soluții din ce în ce mai populare, care sunt apreciate în timpul activităților în aer liber. Acestea sunt ideale pentru diverse călătorii și nu necesită să vă faceți provizii de apă, deoarece puteți umple sticla cu apă în orice moment. Pentru filtrarea apei de la robinet se folosește un bidon sau o sticlă turistică cu filtru, dotată cu un filtru special cu carbon. Acesta este responsabil de eliminarea impurităților din apă, de dedurizarea acesteia și de reducerea conținutului de clor. În plus, sticla cu filtru este un economizor de bani, deoarece filtrul durează mult timp și îmbunătățește gustul și parametrii apei. Singurul lucru de reținut este să înlocuiți periodic filtrul cu unul nou.  

Din ce material pot fi confecționate bidoanele și sticlele de călătorie? 

Cele mai frecvente opțiuni sunt sticlele și bidonurile din plastic și metal. Produsele din plastic sunt mult mai ușoare, dar pot absorbi mirosurile de la unele băuturi. Cele mai populare sunt sticlele concepute din tritanium, care nu se sparge, nu conține particule nocive de BPA și este, de asemenea, foarte ușor. Pe de altă parte, sticlele de metal sunt foarte durabile și, de asemenea, rezistente la deteriorări. Acestea sunt cel mai adesea fabricate din oțel sau aluminiu, dar cel mai important lucru este ca acestea să aibă o etichetă fără PVC sau BPA. În cazul sticlelor termice, trebuie să verificați dacă produsul are pereți dubli, care asigură o mai bună izolare termică a lichidului. 

La Sportano, vă oferim sticle și bidoane de drumeție de înaltă calitate pe care le puteți lua cu dvs. în orice drumeție sau drumeție. La noi, veți avea la dispoziție produse cu capacități diferite, de la 400 ml până la 1 l, astfel încât veți avea întotdeauna cantitatea potrivită de lichide. 

Extindere descriere Restrângere descriere