Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Drone

Drone - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

În ultima vreme, dronele au devenit foarte populare, având entuziaști printre amatori, începători și profesioniști deopotrivă. Pe piață sunt disponibile modele de drone cu cameră, mini drone sau drone pentru copii. În funcție de nevoile și capacitățile dumneavoastră - alegeți un model care să vă satisfacă așteptările și să vă ofere distracție. Dronele cu o cameră vă permit să înregistrați videoclipuri și să faceți fotografii din diferite poziții, în timp ce modelele pentru copii sunt dispozitive convenabile și ușor de utilizat fără cameră. La Sportano, veți găsi drone DJI profesionale cu funcționare eficientă și înregistrare video de înaltă calitate.   

Licența pentru drone - informații de bază 

Cu siguranță, oricine a fost interesat de subiectul dronelor a auzit de o licență pentru drone, adică un permis de zbor pentru dronă. Cu toate acestea, este bine de știut că dronele pot fi folosite doar dacă zborurile sunt efectuate în scopuri sportive, necomerciale sau recreative, iar drona se află în raza de vedere, nu cântărește mai mult de 250 g și nu este echipată cu o cameră de luat vederi. În toate celelalte cazuri, va fi necesară înregistrarea dispozitivului sau o licență pentru drone, adică un certificat de calificare de operator de vehicule aeriene fără pilot (UAVO). Acesta este valabil pentru cei care pilotează o dronă în scopuri comerciale, cum ar fi realizarea de fotografii, înregistrări video, studii sau zboruri de cercetare.  

Cu cameră, 4K, mini, pentru copii - tipuri de drone 

Printre tipurile de drone se numără dronele cu cameră, de obicei cu rezoluție 4K, precum și dronele mini, care diferă ca dimensiune de cele tradiționale. Dronele pentru copii sunt modele de obicei fără cameră pentru controlul și zborul recreativ. Cu toate acestea, dispozitivul în sine, care este o dronă, poate fi împărțit în mai multe categorii:  

  • drone pentru amatori și drone profesionale - primele (de obicei, fără cameră) sunt folosite pentru a învăța cum să piloteze un astfel de dispozitiv și sunt adesea recomandate copiilor și începătorilor, în timp ce cele din urmă sunt concepute pentru utilizare profesională și pentru a filma sau a face fotografii; 
  • drone cu rotoare multiple și drone cu structură de aer - primele seamănă cu elicopterele prin designul lor, în timp ce cele din urmă se aseamănă, prin construcție, cu aeronavele; 
  • Drone autonome și drone controlate - primele sunt complet autonome și pot zbura în zone specifice prin intermediul unor setări prealabile, în timp ce cele din urmă sunt controlate prin intermediul unui controler sau al unei telecomenzi; 
  • Drone sportive și de agrement - dronele de curse sunt concepute pentru viteze mai mari și se disting prin capacitatea mai mare a bateriei, în timp ce dronele de agrement sunt destinate utilizării zilnice de către amatori.  

Cum alegi o dronă pentru copilul tău? 

O dronă pentru copii are multe funcții și vă permite să faceți fotografii și videoclipuri și merită să luați în considerare siguranța atunci când alegeți dispozitivul potrivit. În plus, acordați atenție durabilității echipamentului și a husei suplimentare care protejează drona de deteriorare. Dispozitivul nu trebuie să fie doar ușor de utilizat, ci și compact și relativ ușor. Pentru cei mai tineri pasionați de drone, învățarea utilizării unui astfel de dispozitiv va fi mai eficientă. Dacă un copil intenționează să se joace cu dispozitivul acasă, o mini-dronă fără cameră sau o mini-dronă cu o cameră va fi suficientă.  

Dronă - cu sau fără cameră? 

Majoritatea dronelor pentru copii nu sunt echipate cu o cameră și sunt folosite pentru zboruri recreative și distracție. Acestea oferă un divertisment excelent și permit controlul dispozitivului de la o telecomandă sau de la o consolă specială. Prin urmare, acestea sunt destinate în principal copiilor și persoanelor care caută echipamente pentru zborul de agrement. Pe de altă parte, dronele cu cameră foto sunt recomandate celor care caută un aparat profesional. Uneori puteți opta pentru o mini-dronă cu cameră, care are dimensiuni mai mici decât echipamentul standard. Dispozitivele mai mici sunt recomandate copiilor și începătorilor, unde este mai ușor să stăpânească utilizarea acestui tip de electronice.  

Cum alegi o dronă cu cameră foto? 

O dronă cu o cameră nu va fi excelentă doar pentru zborul de agrement, ci poate fi folosită și de profesioniștii care fac fotografii și filmări. Dacă doriți cea mai bună calitate a imaginii, alegeți modele care au cel puțin calitatea Full HD. Cu toate acestea, această rezoluție este în prezent înlocuită de dronele cu o cameră 4K. Uneori puteți găsi modele cu rezoluție și calitate UHD (Ultra High Definition) și HD (High Definition). În plus, drona ar trebui să aibă o funcție HDR pentru a capta cele mai bune fotografii. Modul Hyperlapse, pe de altă parte, vă permite să înregistrați într-un ritm accelerat. În cazul unei drone cu cameră, merită ca aceasta să aibă o funcție GPS pentru a urmări dispozitivul, a evita obstacolele și a readuce cu ușurință echipamentul la locul potrivit.  

Cum alegeți drona potrivită? 

Dronele vin cu o gamă largă de caracteristici și capacități, iar înainte de a vă decide asupra unui anumit model - alegeți dacă va fi un dispozitiv cu sau fără cameră. Dacă doriți un echipament cu capacitatea de a înregistra și de a face fotografii, acordați atenție rezoluției, senzorului, calității și stabilizării imaginii. Unele modele sunt dotate cu funcții moderne care vă permit să pilotați singur drona, doar prin setarea în prealabil a parametrilor necesari. Cu toate acestea, în majoritate există drone cu telecomandă, în cazul în care controlați toate setările cu ajutorul unui panou. Atunci când cumpărați un dispozitiv, verificați timpul de funcționare și de zbor al dronei, unde valorile indicate sunt de obicei medii, dar acest lucru vă va permite să alegeți un model în raport cu propriile nevoi. Dacă drona urmează să fie folosită în scopuri profesionale, o baterie încăpătoare este obligatorie. Aici, merită să țineți cont de formatul de imagine acceptat, de suportul și capacitatea cardului de memorie sau de accesoriile suplimentare care vă vor facilita atât utilizarea, cât și deplasarea cu drona dumneavoastră.  

Dronele - pe ce mărci merită să pariezi? 

La Sportano, avem o selecție largă de drone DJI care oferă posibilitatea de a crea fotografii și videoclipuri uimitoare. În funcție de modelul pe care îl alegeți, diferitele dispozitive diferă în ceea ce privește setările, funcțiile și parametrii, cum ar fi senzorul, rezoluția sau accesoriile incluse. Printre modele, veți găsi drona mavic mini în diferite versiuni care garantează o rezoluție 2,7K, 4K și Full HD, precum și o cameră de 12 Mpix. Dronele vin, de asemenea, cu accesorii esențiale, cum ar fi o cameră de control, un capac pentru gimbal, cabluri de conectare USB, încărcătoare sau o geantă de transport. Nu ezitați să apelați la serviciul nostru profesional de asistență pentru clienți pentru a vă ajuta să alegeți modelul potrivit. 

Extindere descriere Restrângere descriere