• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Biciclete de spinning

Produse: 17

View as
 1. Bicicleta de spinning SportsArt C530
  13.332,99 RON
  10.554,99 RON
  OS

  1

Biciclete de spinning - alege modelul potrivit în magazinul Sportano 

Mersul pe o bicicletă de spinning nu numai că reduce grăsimea corporală, dar îmbunătățește și condiția fizică generală a organismului, influențează buna funcționare a sistemelor respirator și circulator și induce o stare de spirit mai bună. Antrenamentul sistematic pe un model adecvat aduce rezultate destul de repede, așa că merită să alegeți această formă de activitate. Alegeți un model care să vă satisfacă toate așteptările, iar la Sportano vă oferim biciclete de spinning profesionale de la mărci precum ProForm, Schwinn, Technogym, Life Fitness, Matrix, HMS, Bowflex, NordicTrack sau Spokey.  

Cum funcționează bicicleta de spinning? 

Dintre numeroasele echipamente de exerciții fizice, bicicletele, inclusiv cele de spinning, sunt populare. Mai presus de toate, antrenamentele pot avea loc indiferent de anotimp, deoarece sunteți liber să vă antrenați în confortul casei dumneavoastră. Bicicleta de spinning are o construcție stabilă și robustă, care se bazează pe mai multe elemente. Cea mai comună este bicicleta magnetică de spinning, unde mecanismul este aplicat la volanta din partea din față. Datorită construcției aparatului, poziția de pedalare este semnificativ mai joasă în comparație cu versiunile de biciclete staționare. Designul vă obligă să adoptați o poziție mai dinamică, iar unele exerciții se efectuează în picioare. Bicicleta de spinning în sine constă într-un ghidon cu trei poziții, încuietori pentru nasul pantofilor, o șa subțire și o frână de mers liber și de urgență.  

Antrenându-vă pe o bicicletă de spinning vă creșteți capacitatea respiratorie și cardiovasculară și vă întăriți mușchii picioarelor sau cei abdominali. Antrenamentul pe bicicletă vă permite să ardeți mai multe calorii, iar nivelul general de fitness crește. Antrenamentul sistematic vă permite să pierdeți multă greutate în timp ce mențineți o dietă adecvată, făcând ca metabolismul să lucreze mai repede. Bicicleta de spinning este o opțiune excelentă pentru oricine dorește să înceapă aventura cu un stil de viață activ.  

Cum alegi o bicicletă de spinning? 

Atunci când alegeți, acordați atenție mecanismului de rezistență utilizat, unde se disting următoarele dispozitive: 

 • bicicleta de spinning mecanică - echipată cu frâne care împing roata pentru a genera rezistență, unde există, de obicei, mai multe posibilități de reglare; 
 • Bicicleta magnetică de spinning - frânele au fost înlocuite cu magneți care generează rezistență atunci când se apropie de volant, mărind astfel sarcina în timpul antrenamentului.   

În plus, merită să vă uitați la greutatea bicicletei, care depinde în principal de volan. Volantul cântărește, de obicei, între 5 și chiar 20 de kilograme, ceea ce poate face ca transportul mașinii să fie problematic. În plus, bicicleta de spinning este echipată cu un computer sau un panou de control intuitiv. Acesta vă permite nu numai să vă monitorizați activitatea: calorii arse, distanța, viteza, timpul sau pulsul, ci și să vă reglați sarcina sau să utilizați programele de antrenament disponibile. Setări precum Bluetooth, intrare pentru căști sau acces Wi-Fi sunt caracteristici moderne care vă vor face antrenamentul mai plăcut. 

Antrenament pe o bicicletă staționară de spinning 

Un antrenament adecvat ar trebui să cuprindă o încălzire, antrenamentul propriu-zis și exerciții de relaxare după programul principal. Încălzirea ajută la mobilizarea corpului pentru antrenament, unde sarcina trebuie să fie crescută treptat pentru a face o tranziție lină și sigură la antrenamentul propriu-zis. Aceasta poate consta în urcări, întinderi rapide sau intervale. Ultimul tip de antrenament constă în împletirea secțiunilor rapide și lente, datorită cărora variația de intensitate permite arderea mai eficientă a caloriilor. Pe de altă parte, antrenamentul de forță pe o bicicletă de spinning ar trebui să se bazeze pe exerciții cu încărcătură mare. Antrenamentul de anduranță este pentru persoanele care doresc să ardă mai multă grăsime corporală și trebuie doar să crească sarcina și să rămână constantă.  

Dacă doriți să vă echipați cu o bicicletă de spinning pentru acasă și să vă antrenați în ritmul propriu, puteți alege un antrenament bazat pe ajustarea vitezei și a încărcăturii pentru fiecare etapă (lent, rapid), începând cu o încălzire. Antrenamentul la domiciliu în sine nu trebuie să depășească 45-60 de minute pentru a nu vă forța articulațiile și mușchii, ceea ce ar putea provoca leziuni.  

Biciclete profesionale de spinning - ce marcă să alegeți? 

Dacă sunteți în căutarea unui model profesional, vă puteți echipa cu o bicicletă de spinning Schwinn, unde unitățile selectate au un ecran LCD cu posibilitatea de a urmări parametrii de antrenament. De asemenea, acestea dispun de un control continuu al rezistenței sau de un control electronic al rezistenței 0-100% prin intermediul unui buton de pe cadru. Bicicleta are în plus tampoane speciale din pâslă care, atunci când sunt presate pe roată, cresc rezistența prin frecare. 

Pe de altă parte, marca Bowflex oferă o bicicletă de spinning cu mai multe niveluri de rezistență (până la 100 de niveluri), posibilitatea de a utiliza o platformă de exerciții și un design cu pedale combinate pe două fețe (clipuri SPD și cuști pentru degetele de la picioare). Un panou de control convenabil cu ecran tactil controlează toți parametrii de antrenament.  

La Sportano veți selecta modelele în funcție de controlul rezistenței, ajustarea ghidonului, greutatea maximă a utilizatorului sau mărimea. În gama noastră veți găsi biciclete de spinning de la Horizon Fitness, BH Fitness, Bowflex, SportsArt, Spokey, ProForm, NordicTrack, Keiser sau Matrix

Extindere descriere Restrângere descriere