Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Aparate de vâslit

Mașinile de vâslit din magazinul Sportano oferă: antrenament cardio și de forță în același timp!

Vâsle de exerciții durabile și robuste de la producătorii mondiali de echipamente pentru sportivi și entuziaști de exerciții fizice sunt disponibile la Sportano, inclusiv: Kettler, HMS, Life Fitness, ProForm, WaterRower, Spokey, Technogym sau York Fitness. Antrenamentul sistematic pe un ergometru de canotaj, combinat cu o implicare puternică a părților superioare și inferioare ale corpului, este o rețetă gata pentru îmbunătățirea condiției fizice, modelarea figurii și întărirea pielii, precum și îmbunătățirea activității inimii și a sistemului respirator. Dacă, în plus, puteți face exerciții acasă, indiferent de condițiile meteorologice și la orice oră din zi, merită să încercați, chiar dacă aveți puțină experiență de antrenament. Ia-ți un ergometru de vâslit. 

Vâsla de exercițiu și efectele exercițiilor fizice regulate  

Lucrând în mod activ aproape toți mușchii (85-90%) cu fiecare mișcare de vâslit pe apă, un ergometru de vâslit este o modalitate excelentă de a face un antrenament general, indiferent de nivelul de pregătire fizică și de nivelul de antrenament.  

Puteți folosi aparatul de canotaj pentru a efectua atât intervale intensive, cât și antrenamente metabolice mai calme, fără a vă solicita articulațiile, astfel încât să vă puteți bucura de efectele sale benefice asupra corpului, indiferent de vârstă și de condiția dumneavoastră. Este potrivit atât ca etapă de pregătire în perioada de toamnă și iarnă pentru canotori și caiaciști, cât și ca parte a reabilitării după o accidentare. Creșterea metabolismului și arderea mare de calorii (chiar până la 350 kcal în 30 de minute de antrenament - în funcție de intensitatea exercițiilor, greutatea corporală, vârsta, înălțimea, sexul), o mai bună circulație a sângelui și, prin urmare, oxigenarea țesuturilor și îmbunătățirea activității sistemului cardiovascular, precum și îmbunătățirea eficienței respiratorii sunt avantaje suplimentare ale antrenamentului sistematic pe un aparat de canotaj. 

Magnetic, apă sau aer? Alegeți rowerul pentru dvs.

Vâsle magnetic

Acesta are o volantă și magneți care, apropiindu-se sau îndepărtându-se de roată, măresc sau reduc analogic forța de frânare. Sistemul de rezistență de aici este reglat de un cadran sau electronic (computer încorporat). Datorită funcționării sale silențioase, vâsla magnetică este ideală pentru antrenamente la orele foarte timpurii sau târzii ale zilei, într-un bloc de locuințe sau cu copii mici. Prezența unui afișaj vă permite să urmăriți cei mai importanți parametri de antrenament: timpul, caloriile arse, distanța, numărul de repetări pe minut, puterea, etc. 

Vâsle pentru antrenament acvatic

Acest model are, de obicei, o construcție din lemn, iar sistemul de propulsie și rezistență se bazează pe apă, plasată într-un rezervor în partea din față. Vâsla de antrenament în apă reproduce cel mai bine mișcarea de vâslit în natură, iar rezistența apei asigură o funcționare lină și o ajustare precisă la puterea și ritmul utilizatorului. Un bonus suplimentar este sunetul relaxant al apei. 

Vâsle cu aer

Forța de rezistență în acest ergometru de exerciții este generată de aerul care circulă prin ventilator - cu cât vâsliți mai repede, cu atât mai puternică este rezistența. Aparatul de canotaj pneumatic nu vă solicită articulațiile și mușchii, așa că este ideal dacă sunteți la început, dacă vă întoarceți la exerciții fizice după o pauză lungă sau dacă sunteți o persoană în vârstă. 

Vâsle de antrenament la domiciliu de la Sportano 

Eficacitatea unui antrenament pe un vâsle depinde nu numai de sistemul de rezistență și de acționare (magnetic, apă sau aer), ci și de numărul de grade de reglare a rezistenței și de posibilitatea de a o strânge (manual - mai puțin precis sau electronic - precis). Fiți atenți la datele afișate pe ecran - pe lângă măsurătorile de bază, cum ar fi timpul de alergare, distanța sau caloriile arse, citirea timpului pe o distanță de 500 m sau numărul de mișcări efectuate pe minut va fi un răspuns valoros. Nu uitați de conectivitatea Bluetooth și de posibilitatea de a utiliza aplicații de antrenament, care vă vor permite, de exemplu, să concurați cu alți canotori sau prieteni. 

Atunci când alegeți un ergometru de canotaj, acordați atenție unei șei reglabile confortabile și stabile (cea mai bună va fi cea pe role cu rulmenți cu bile) și rezistența construcției la umiditate. Selectați echipamentul în funcție de greutatea dvs. (capacitatea de încărcare variază de la 100 kg până la 160 kg, în funcție de model). 

Doriți un ergometru de vâslit care să fie ușor de transportat și să nu ocupe mult spațiu? Optați pentru o versiune pliabilă cu role de transport. Este o idee bună ca acesta să aibă tampoane antiderapante pentru a preveni deplasarea lui. 

Selecția largă de vâsle de exercițiu de la Sportano vă va permite să alegeți modelul care vă îndeplinește cel mai bine obiectivele, indiferent dacă sunteți un vâslaș profesionist sau un începător la un stil de viață activ. 

Extindere descriere Restrângere descriere