Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Steppere

Steppers în magazinul Sportano: un antrenament variat la domiciliu!  

Cartografierea intensivă a mișcării de urcare a scărilor cu ajutorul unui stepper este o modalitate excelentă de a antrena rezistența și de a modela partea inferioară a corpului. În oferta Sportano veți găsi steppere compacte și solide înclinate și drepte de la cei mai importanți producători de echipamente de fitness și săli de sport, cum ar fi HMS sau Spokey

Exerciții fizice regulate pe un stepper. Beneficii și efecte 

Acest dispozitiv discret pentru exerciții asemănătoare cu urcatul scărilor are efecte excelente în îmbunătățirea capacității respiratorii și circulatorii. Merită să aruncați o privire mai atentă la stepper dacă doriți să scăpați de excesul de greutate sau să vă întăriți și să vă sculptați fesele, coapsele și gambele. De asemenea, stepperul poate fi utilizat ca parte a unei încălziri înainte de antrenamentul de forță sau funcțional. 

Un avantaj incontestabil al unui stepper este faptul că, în comparație cu urcatul sau alergatul tradițional pe scări, acesta nu solicită prea mult articulațiile și coloana vertebrală și, prin urmare, este o formă bună de activitate pentru persoanele în vârstă sau pentru persoanele aflate în reabilitare. Făcând exerciții fizice pe un stepper în mod regulat (de exemplu, de 3 ori pe săptămână, timp de 30 de minute fiecare) și într-un mod adecvat, veți contribui la întărirea secțiunii lombare a coloanei vertebrale, ceea ce va duce la reducerea durerii și a disconfortului legat de statul prelungit în poziție incorectă. 

Stepperul ar trebui să fie pe lista de cumpărături a celor care doresc să creeze o sală de gimnastică acasă într-un spațiu mic sau caută un echipament care poate fi ușor de depozitat sau transportat (opțiunea de a efectua antrenamente în exterior: în grădină, parc etc.). 

Ce stepper să utilizați acasă? Ghid

Atunci când cumpărați un aparat de stepper pentru casa dvs., luați în considerare tipul de exerciții pentru care îl veți folosi (de exemplu, cardio intensiv, antrenament pentru a vă modela doar partea inferioară a corpului, antrenament pentru a vă angaja brațele ca parte a unei încălziri) și obiectivul pe care doriți să îl atingeți cu acesta. Pentru un antrenament variat, un model cu rezistență reglabilă va fi util, iar rezultatele precise (pași pe minut, timp, calorii arse, numărătoare inversă a pașilor sau ritm cardiac) vă vor ajuta să controlați afișajul LCD. Un aspect important atunci când cumpărați un stepper este capacitatea de încărcare, adică greutatea maximă a utilizatorului, și tipul de rezistență (hidraulică - depinde de forța de apăsare a pedalei și de ritm, sau servo - prin călcarea pedalei se simte rezistența care crește sau scade).  

Pas alergător drept

Acest tip de stepper reproduce cel mai bine o mișcare similară cu cea de urcare a scărilor sau de mers pe jos, adică în sus și în jos. Aparatul de stepper drept este o opțiune bună pentru persoanele în vârstă, pentru persoanele aflate în reabilitare (consultați medicul), pentru persoanele supraponderale și pentru cei care doresc să își îmbunătățească condiția fizică și să se simtă mai bine. 

Înclinați stepper

Stepperul diagonal, denumit și stepper de răsucire, prin imitarea unei mișcări de patinaj/patinaj pe role, angajează puternic mușchii abdominali oblici și adductorii (mușchii de pe interiorul coapselor) și este potrivit pentru exerciții intense. În acest caz, mișcarea are loc, de asemenea, lateral. Asigurați-vă că stepperul înclinat are pedale antiderapante și confortabile.  

Stepper cu cabluri

Stepperul cu cablu vi se va potrivi dacă vă plac exercițiile intense și doriți să faceți un antrenament mai general. Cablul de rezistență vă permite să vă lucrați partea superioară a corpului și să vă întăriți mușchii posturali. 

Stepper cu coloană

Această versiune a stepperului este perfectă pentru începători, pentru cei cu probleme de echilibru și coordonare și pentru antrenamente de lungă durată. Coloana servește drept suport, ceea ce vă ajută să mențineți o poziție stabilă și, de asemenea, ameliorează tensiunea din partea inferioară a corpului. Merită să alegeți un stepper cu o coloană detașabilă, care vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă diversifica antrenamentul și este mai ușor de depozitat. 

Extindere descriere Restrângere descriere