Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Mulinete pentru pescuit la crap

Role de pescuit la crap: modele de top pe Sportano.ro

Unul dintre cele mai populare tipuri de pescuit este pescuitul la crap. Piața de echipamente specializate pentru pescuitul la crap este foarte largă. Echipamentul potrivit este jumătate din succes - un element foarte important este mulineta pentru pescuitul la crap, care determină dacă puteți prinde cu succes un pește. Pe Sportano.ro veți găsi cele mai bune mulinete de pescuit la crap de cea mai bună calitate de la producătorii specializați în acest domeniu. Echipamentul profesional de pe Sportano.ro vă va ajuta atât la pescuitul amator, cât și la cel profesionist

Ce mulinetă de pescuit la crap să alegeți? Cele mai populare tipuri

Mulinetele pentru crap sunt o parte esențială a undiței pentru pescuitul crapului. Acest lucru reprezintă o mare provocare din cauza greutății și vitezei acestor pești. Alegerea echipamentului potrivit pentru pescuitul la crap este foarte importantă pentru o captură reușită. Ce mulinetă de pescuit la crap ar trebui să alegeți pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră individuale? Iată o defalcare a celor mai populare mulinete pentru crap, care sunt foarte apreciate în lumea pescarilor. 

Mulinetă pentru crap cu tracțiune frontală

Mulineta pentru crap cu tracțiune frontală este concepută pentru pescuitul de agrement. Realizate din materiale robuste, modelele au un corp și un rotor din metal, ceea ce le face potrivite pentru a aborda specimene puternice. Echipate cu 5 rulmenți sigilați din oțel inoxidabil și un rulment axial, acestea asigură o funcționare lină chiar și cu cele mai grele specimene. 

Mulinete de pescuit la crap cu unelte gratuite

Mulinetele profesionale pentru crap sunt fabricate din materiale solide care vă permit să tractați crapi grei. Rolele cu bobină liberă se disting prin dimensiuni și au două frâne: una frontală și una liberă. Datorită acestei funcții, este posibilă tragerea liberă a firului de pe bobina tamburului și ajustarea rezistenței cu care se confruntă peștele. Compania din York este specializată în bobine solide de tip Big Pit, care sunt create pentru sarcini speciale. Echipamentul lor dispune de un sistem de oscilație lină S-Curve, datorită căruia alinierea liniei este întotdeauna corectă. Rolele de acest tip pot face față oricăror condiții - sunt capabile să depășească cele mai mari exemplare de crap chiar și la distanțe mari. 

Mulinete de pescuit pentru lansări lungi

Pescuitul la crap necesită un echipament special care poate rezista rezistenței peștilor grei. În cazul lansărilor lungi, de peste 100 de metri, aveți nevoie de mulinete speciale care să vă ajute în mod eficient să prindeți pește la această distanță. Mulinetele pentru pescuitul la crap pentru lansări lungi trebuie să fie mult mai ușoare decât, de exemplu, cele cu bobină liberă, care nu vă permit să lansați suficient de departe și, de asemenea, cu blândețe, fără a speria peștii. Prin urmare, o mulinetă de lansare lungă trebuie să fie ușoară, cu o formă alungită și un centru de greutate echilibrat pentru a permite lansarea momelei cât mai departe posibil. Rolele Penn sunt ideale pentru aceste aplicații de turnare. Realizate din aluminiu, acestea sunt puternice, dar ușoare. Modelele Penn dispun de un sistem de frânare antiretrocedare și de 5 rulmenți cu bile pentru a reduce frecarea și a menține buna funcționare a bobinei. În plus, modelele confortabile au un mâner ergonomic pentru a face ca tija să fie cât mai confortabilă pentru a lucra cu ea. 

Extindere descriere Restrângere descriere