Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Fire de spinning

Liniile de filare și liniile de pescuit împletite în oferta Sportano.ro

În gama Sportano veți găsi linii de spinning și împletituri de cea mai bună calitate, realizate de pionierii pieței de pescuit. Acestea sunt realizate cu precizie, folosind tehnologii moderne și inovatoare. Pe site-ul nostru veți găsi cu siguranță echipamentul perfect pentru cerințele dumneavoastră.

Spinning împletituri pentru pescari

Brățările de spinning vor funcționa cel mai bine în mâinile pescarilor experimentați, care vor putea să le exploateze cu ușurință întregul potențial. Acestea sunt ideale pentru pescuitul pe distanțe lungi. Brățările de înaltă calitate permit pescarilor să facă aruncări precise și să aibă o bună indicație a loviturilor.

Împletiturile sunt realizate din fibre de polietilenă - extrem de subțiri și dense. Aceste fibre sunt apoi combinate între ele pentru a forma o împletitură rezistentă și neelastică. Împletiturile disponibile la Sportano sunt vândute în diferite lungimi și în diferite numere de fire. Cu cât numărul de fire al unei parâme împletite este mai mic, cu atât va suna mai tare. Cu toate acestea, va fi, de asemenea, mult mai rezistent la deteriorări mecanice, cum ar fi abraziunea. Liniile împletite cu un număr mare de fire sunt similare cu liniile monofilament obișnuite, cu o secțiune transversală rotundă. Cu toate acestea, ele sunt mai puțin rezistente la deteriorare și deteriorare.

Datorită durabilității lor, lansetele împletite sunt alese de pescarii care pescuiesc în ape dificile, pline de vegetație și alte obstacole, unde tragerea peștelui necesită foarte des utilizarea unei forțe mai mari. Atunci când vă decideți să cumpărați o linie împletită pentru spinning, merită să țineți cont de faptul că nu toate corpurile de apă le pot folosi. Unele pescării private au interzis de sus în jos utilizarea liniilor împletite, deoarece acestea pot reprezenta un pericol pentru unii pești.

Cele mai bune linii de filare de la mărci bine cunoscute

Monofilamentele disponibile în oferta noastră sunt potrivite pentru diferite niveluri de pescari, ceea ce le face extrem de versatile. Acestea sunt perfecte atât pentru pescuitul la spinning, care presupune capturarea peștilor prădători, cât și pentru pescuitul de agrement al peștilor erbivori.

Concepute pentru pescuitul prin filare, liniile monofilament sunt create prin topirea nailonului și extrudarea acestuia cu o duză specială. Materialul este apoi modelat în monofilament și i se conferă proprietăți precum rezistența la abraziune. Monofilamentele au o rezistență ridicată chiar și cu greutăți mari, astfel încât acestea vor fi o alegere bună pentru începători și pentru pescarii care pescuiesc la distanță mică. Dezavantajul monofilamentelor de filare este că, spre deosebire de linia împletită, acestea semnalizează mai puțin bine mușcătura, ceea ce poate fi problematic atunci când se pescuiește pe o distanță mai mare.

Atunci când vă decideți să cumpărați o linie de filare, merită să luați în considerare și culoarea acesteia. Cea mai universală va fi culoarea camuflată, care se camuflează perfect pe fundul unui corp de apă noroioasă și se adaptează la orice moment al zilei. O linie incoloră va fi, de asemenea, o alegere universală. În gama Sportano veți găsi, de asemenea, accesorii de spinning, cum ar fi liniile de fluorocarbon, care sunt foarte vizibile pentru pescar și aproape complet invizibile pentru pești precum bibanul, zanderul sau știuca.

Extindere descriere Restrângere descriere