Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Momeli pentru pescuit la răpitor

Momeală pentru spinning: selecție largă la Sportano.ro

Indiferent dacă practicați pescuitul la spinning ca amator sau ca profesionist, momelile potrivite sunt o parte esențială a echipamentului dumneavoastră. Sportano.ro este un loc unde puteți găsi rippers, wobblers, spinners și multe alte momeli și accesorii de pescuit de calitate superioară. Consultați gama largă de momeli profesionale de spinning care vă vor garanta Tipuri de momeli de spinning.

Tipuri de momeli de filare

Momeala de spinning vine în mai multe variante, pe care le puteți adapta în funcție de speciile de pești pe care le pescuiți și de locul în care pescuiți. La Sportano veți găsi numeroase tipuri de momeli de diferite dimensiuni, inclusiv crankbaits, spinnerbaits, spinnerbaits și rubber rippers și twisters, printre altele. Momelile sunt disponibile într-o gamă largă de culori pentru a atrage chiar și cel mai pretențios prădător.

Wobblers

Crankbait-urile profesionale atrag prădătorii cu un aspect care imită hrana lor naturală, inclusiv pești mici, amfibieni sau insecte. Cel mai adesea fabricate din lemn sau plastic, acestea se împart în specimene care se scufundă și specimene care înoată. Oscilatoarele disponibile în gama Sportano au fost create cu ajutorul tehnologiei de scanare 3D, datorită căreia reproduc în detaliu hrana, la care niciun exemplar nu poate rezista. Cozile din PVC, un sistem de lansare lung și zornăitoarele cilindrice sunt doar câteva dintre avantajele momelilor disponibile în magazinul nostru. Momeala de înaltă calitate, cu un corp din patru piese cu mișcări dinamice, este perfectă pentru twitching.

Rippers

Rippers, sau momeli din cauciuc, imită aspectul unor pești mici. Acestea sunt disponibile în diferite versiuni de culori și, datorită producției lor precise, atenției acordate fiecărui detaliu și imitației perfecte a mișcărilor peștilor (inclusiv coada în formă de copită), momelile atrag perfect prădătorii. Modelele individuale de momeli se bazează pe tehnologia 4D, care este o reproducere holografică a solzilor de pește.

Cu atractori de miros și aromă, momelile realiste vor atrage atenția celor mai mari pești chiar și în cele mai dificile condiții. Ripperii permit armarea cu capete de jig și șuruburi, iar unele exemplare au, de asemenea, un ghid de cârlig pentru a facilita procesul de armare. Momelile individuale de filare pentru știucă și alți pești prădători sunt echipate cu o priză cu zornăitor.

Twisters

Momelile cu coadă lungă de tip twister atrag peștii prădători în timp ce aceștia recuperează momeala cu mișcarea lor de rotire. Modelele individuale din cauciuc de la mărci recunoscute de pescarii profesioniști, cum ar fi Relax, de exemplu, sunt disponibile într-o varietate de culori și atrag peștii cu o umplutură strălucitoare, cu sclipici. Acest tip de momeală ar trebui să fie armată cu capete de jig sau cârlige cu ochiuri atunci când se pescuiește cu o traistă laterală. Micile twisters sunt perfecte ca momeală de spinning pentru biban, păstrăv sau ide.

Accesorii utile pentru momeli: ce merită să cumpărați?

O geantă împreună cu o cutie pentru momeli de spinning vă va facilita organizarea echipamentului esențial. În gama Sportano veți găsi genți de pescuit specializate, fabricate din materiale robuste, rezistente la abraziune, cum ar fi nailon 600D impermeabil. Diferitele modele de genți sunt echipate cu cutii de plastic pentru momeli și alte accesorii mici de pescuit, buzunare laterale pentru portofel sau chei și suporturi pentru undiță și plasă de pescuit. Consultați gama largă de momeli de înaltă calitate și accesorii de pescuit de la mărci renumite precum Savage Gear, Relax, Rapala sau Mikado și completați-vă echipamentul de pescuit profesional.

Extindere descriere Restrângere descriere