Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Lansete pentru pescuit staționar

Tije de plutire în magazinul online Sportano.ro

Nimic nu este mai satisfăcător decât momentul în care, după o lungă perioadă de așteptare vigilentă, flotorul tău este brusc tras sub apă de un pește. La Sportano.ro ne dorim ca aceste momente deosebit de interesante să fie cât mai multe. Cum să o realizăm? Există o modalitate simplă - echipamente și accesorii de primă clasă. Fiecare undiță flotantă din magazinul nostru se va dovedi perfectă în timpul unei excursii de pescuit, indiferent dacă este marca Delphin, Abu Garcia sau Browning. Datorită utilizării celor mai recente tehnologii și a materialelor de înaltă calitate, cum ar fi fibra de sticlă și carbonul, atât biciurile, cât și lansetele telescopice pentru plutitoare vor satisface așteptările fiecărui pescar. 

Tipuri de tije de plutire: care dintre ele să alegi?

Tijele de plutire sunt de obicei împărțite în patru categorii: tije de distanță, tije telescopice (bolarzi), bice și tije universale, care pot fi transformate în voie. Această împărțire rezultă atât din construcția undițelor individuale, cât și din stilul de pescuit cu fiecare dintre ele. După cum știți, mulți oameni și-au început aventura de pescuit cu o undiță plutitoare. Pe care să o alegeți? Caracterul de începător al acestui tip de lansete nu înseamnă însă că în această categorie nu veți găsi și echipamente pentru profesioniști

Mikado Sensual NG Bolognese rod

Fabricat din fibră de carbon 24T, acest bobber reprezintă noua generație a liniei Sensual de la Mikado. Tija, spre deosebire de alte echipamente de acest tip, este extrem de ușor de transportat. Acest lucru se datorează construcției sale cu 8 elemente, care vă permite să asamblați structura de 7 metri lungime în cel mai scurt timp. De asemenea, este surprinzător de ușor, cântărind doar 422 g

Undiță de pescuit Milo Aguasprint

Bat Milo Aguasprint de la Bat Milo este o altă undiță ușoară pentru float, cântărind doar 80 g (în lungimea de 3 m) sau 90 g (în modelul de 3,5 m). Greutatea redusă este combinată cu rezistența ridicată oferită de construcția din fibră de carbon. Acest echipament este ideal pentru pescarii începători. Datorită construcției sale simplificate la maximum (fără ghidaje sau tambur), această bici este cât se poate de ușor de manevrat

lanseta Sensas Black Arrow Pellet Waggler cu săgeți negre

Echipamentul Sensas este destinat celor care aleg pescuitul la distanță. Vă permite să faceți lansări precise și lungi, astfel încât este perfectă pentru corpurile de apă mai mari. Datorită construcției sale din două piese și a lungimii de 3 m, este ușor de transportat. 

Tijă Browning Black Magic CFX Match.

O altă undiță de distanță de meci, de data aceasta din seria Black Magic, foarte apreciată. Recomandat pentru cei care preferă construcțiile mai lungi. Acesta măsoară 3,9 sau 4,2 metri. Datorită construcției sale formate din trei secțiuni, este ușor de transportat (doar 1,36 sau 1,45 m după pliere). Setul cu plutitor poate fi adaptat atât pentru capturarea speciilor de pești mici, cât și a celor mari. 

Tijă MadCat White Deluxe

O undiță de plutire bună pentru pescuitul de pe fundul râului sau la o distanță scurtă de malul acestuia. Este confecționat din nanocarbon 24TC robust. Tija de 3,2 m lungime poate fi pliată în două părți, astfel încât lungimea de transport este de 1,65 m. Acesta este echipat cu 7 ghidaje. 

Cele mai bune undițe de pescuit cu plutitoare de la mărci profesionale

Undițele plutitoare disponibile la Sportano.ro sunt produse de la producători recunoscuți de echipamente de pescuit. Datorită colaborării cu aceștia, putem oferi nu numai echipamente de înaltă calitate pentru începători, ci și pentru profesioniștii care aleg modele avansate de distanță sau lansete de plutire cu tambur. Experiența unor mărci precum Sensas, MadCat, Milo sau Mikado este o garanție a unui pescuit satisfăcător pentru toată lumea. 

Extindere descriere Restrângere descriere