• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Produse de pescuit

Produse pentru pescari - cea mai bună calitate în magazinul Sportano 

Pescuitul este o modalitate excelentă de a-ți petrece timpul liber înconjurat de natură. Pentru a fi activi pe apă și pentru a putea pescui, merită să vă echipați cu echipamentul și îmbrăcămintea de pescuit potrivite. În Sportano veți găsi o gamă largă de produse precum îmbrăcăminte, bărci, motoare pentru pescari, dispozitive de pescuit, dispozitive de detectare a peștilor, cizme și waders de la mărci profesionale precum Avid Carp, Carp Spirit, FOX, Deeper, JRC, Preston, RidgeMonkey, Rhino, Westin sau Mikado. Echipamentul de înaltă calitate va permite nu numai un pescuit confortabil, ci și sigur.  

Cu ce îmbrăcăminte de pescuit merită să vă echipați? 

Atunci când mergeți la apă, este bine să vă echipați cu pantaloni impermeabili, de preferință lungi. Ar trebui să ofere confort în timpul deplasării și, în același timp, să fie impermeabile. Pe vreme mai rece, o bluză și o jachetă de pescuit vor fi utile. Îmbrăcămintea exterioară trebuie să fie impermeabilă și să aibă o circulație adecvată a aerului. În plus, este recomandabil să alegeți modele cu multe buzunare pentru depozitarea obiectelor mici, cum ar fi plutele sau momelile. În zilele călduroase, puteți opta pentru pantaloni scurți de pescuit, un tricou și o vestă sau un fleece. Cizmele de pescuit sunt, de asemenea, o parte foarte importantă a întregului echipament, unde există două tipuri: cizme tradiționale sau cizme combinate cu un picior, sau waders. Vâslașii de pescuit sunt pantaloni care se caracterizează prin durabilitate și care au, de asemenea, o talpă antiderapantă. Completarea echipamentului de pescuit poate fi o șapcă sau o pălărie de pescuit, care să vă țină de cald în zilele mai reci și să vă protejeze de soare în zilele călduroase.  

Sunt disponibile și costume de pescuit, care constau deja într-un set de îmbrăcăminte și, de obicei, trebuie doar să vă echipați cu o șapcă de pescuit sau o pălărie de pescuit pentru a vă proteja capul de frig sau de razele soarelui.  

Pontoane, scaune, corturi de pescuit - cu ce produse pentru pescari merită să vă echipați? 

Dacă vă gândiți la o barcă de pescuit, în prezent, opțiunile populare sunt un ponton de pescuit sau un caiac, unde puteți lua confortabil echipamentul necesar cu dvs. și pescuiți. Pontoanele gonflabile, sau pontoanele gonflabile, vor funcționa bine pentru un transport și o depozitare ușoară. Pur și simplu umflați pontonul înainte de a intra în apă, iar după ce ați terminat de înotat, lăsați aerul să iasă și depozitați pontonul, de preferință într-o husă de transport. În plus, există și motoare de pontoane care pot fi montate pe barcă pentru o manevrare dinamică, în special pe distanțe mai lungi. Atunci când plănuiți să mergeți la pescuit pentru câteva zile, este o idee bună să luați cu dumneavoastră echipamentul de camping necesar, cum ar fi un cort de pescuit, un pat sau saci de dormit, precum și un scaun de pescuit sau o umbrelă de pescuit

Un dispozitiv util este un eco-sonda, care sugerează condițiile de pescuit, cum ar fi adâncimea zonei de pescuit, temperatura apei sau forma fundului. 

Cum alegeți hainele și alte produse pentru pescari? 

Îmbrăcămintea de pescuit potrivită trebuie să se potrivească sezonului și condițiilor în care intenționați să pescuiți. Cel mai bine este să alegeți îmbrăcăminte care să fie impermeabilă și care să nu se ude la contactul cu apa, precum și să asigure confortul atunci când este purtată. În ceea ce privește îmbrăcămintea, cizmele de pescuit din neopren vor funcționa bine. Acestea garantează protecție împotriva umezelii și, în plus, oferă confort termic atunci când se află în apă rece.  

Atunci când vă decideți asupra echipamentului de pescuit, alegeți un ponton de pescuit gonflabil, pe care îl puteți monta rapid și porni la drum. Un cort de pescuit este opțiunea de bază pentru camping cu pescuit pentru mai multe zile. Alegeți un model cu calități bune de rezistență la apă, precum și cu dimensiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră. În plus, aprovizionați-vă cu un sac de dormit sau cu un pat de turism.  

Pe ce mărci care oferă echipamente și accesorii de pescuit merită să pariați? 

La Sportano oferim îmbrăcăminte profesională pentru pescari de la AVID, DAM, Dragon, Drennan, Dragon fishing, Gunki, JRC sau Savage Gear. În magazinul nostru de articole sportive vă puteți echipa cu jachete, hanorace, șepci, pantaloni, veste, mănuși, șosete, salopete sau tricouri de pescuit. Veți găsi, de asemenea, cizme de pescuit, precum wellingtons sau waders de la Delphin, FOX, Rapala, Pros sau Mikado

Dacă sunteți în căutarea unui ponton de pescuit potrivit, optați pentru modelele de la Pure4Fun, Carp Spirit și FOX International. Pe de altă parte, puteți alege un motor pentru pontonul dvs. de la mărcile FOX și Rhino. Sonarele de pescuit profesionale sunt oferite de Deeper și Garmin, care vă vor localiza eficient ținta și vă vor permite să urmăriți orice momeală. 

Extindere descriere Restrângere descriere