Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Ironman

Ne alăturăm la Ironman în Polonia!

Ironman

Cu IRONMAN®ne leagă valori comune. IRONMAN® este cea mai mare serie de competiții de triatlon din lume, prezentă în peste 50 de țări. În fiecare an, 300.000 de sportivi din 180 de țări din întreaga lume duc sportul la următorul nivel și demonstrează că nimic nu este imposibil. În 2023, Polonia va găzdui trei evenimente licențiate de World Triathlon Corporation - Citi Handlowy IRONMAN 70.3 Varșovia, Enea IRONMAN Gdynia cu Sprint Triathlon Gdynia powered by Sportano și Enea IRONMAN® 70.3® Poznań.


Explorează ofertele mărcilor de top de triatlon și pășește într-o dimensiune superioară a sportului. Apreciază profilul nostru, urmărește evenimentele, acțiunile suplimentare și concursurile legate de competițiile de triatlon.
Verifică ce ți-am pregătit!

 

Razem z nami...


Mărci recomandate

New Balance

Înot

Învinge în etapa de înot cu produsele renumitelor mărci 2XU, Dare2Tri sau Orca. Alege dintre costumele de triatlon, ochelarii de înot, plutele de salvare și obține rezultate satisfăcătoare. 

Biciclete

Intensifică ritmul cursei pe bicicleta producătorilor recunoscuți în echipamentele de triatlon, precum Cipollini, Basso sau Orbea. Verifică de asemenea oferta selectată de îmbrăcăminte, încălțăminte, căști de ciclism și echipează-te cu echipamentul necesar într-un singur loc. 

Alergat

Aleargă spre linia de sosire neînvins, mulțumită încălțămintei adaptate și a îmbrăcămintei funcționale de alergat. Descoperă colecția încălțămintei fiabile de alergat în triatlon a mărcilor de top On Running, Saucony sau HUUB.

Îmbrăcăminte de triatlon

În perioada competițiilor pariază pe confortul mișcării. Alege îmbrăcămintea de triatlon de cea mai înaltă calitate, printre altele de la HUUB, Orca și multe alte mărci renumite disponbile pe Sportano.ro. 

Accesorii de triatlon

Ai grijă de formă, dar de asemenea de confortul din timpul startului în competițiile Ironman. Completează echipamentul necesar cu accesorii de triatlon – ceasuri, rucsacuri, prosoape și multe alte produse ale celor mai bune mărci de triatlon HUUB, TYR sau Garmin.