Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Dare2Tri

Dare2Tri este un producător unic de îmbrăcăminte și accesorii de triatlon din inima Olandei, născut din pasiunea pentru acest sport și din determinarea de a se îmbunătăți constant. Condus de fondatorul și veteranul de triatlon Alex de Boer, acest brand ilustru este un simbol al ambiției și tenacității neobosite din centrul fiecărui atlet.

Alex de Boer, părintele spiritual al mărcii, nu este doar un om de afaceri, ci mai ales un atlet care a terminat prestigiosul Ironman Hawaii, alte două curse Ironman, precum și 16 triatloane în întreaga lume. El a fost cel care, dintr-o pasiune nestăvilită pentru triatlon, s-a ocupat inițial de distribuția de costume de neopren Ironman înainte de a decide să facă următorul pas decisiv - crearea propriului brand.

Dare2Tri este rezultatul unei combinații între experiența sportivă a lui Alex și expertiza aprofundată în design. Folosind experiența personală, înțelegerea nevoilor sportivilor și tehnologia de clasă mondială, Alex creează produse care nu sunt doar inovatoare, ci mai ales adaptate la cerințele specifice ale triatlonului.

Marca Dare2Tri reprezintă inovație, perseverență și excelență - valori care se află în centrul fiecărui triatlon. Pentru Dare2Tri, triatlonul nu este doar un sport, ci un stil de viață, iar fiecare produs este creat pentru a-i ajuta pe sportivi să își atingă obiectivele, indiferent de nivelul lor.

La Dare2Tri, îmbrăcămintea și accesoriile de triatlon nu sunt doar produse - ele sunt o expresie a pasiunii pentru acest sport și a căutării excelenței. Cu Dare2Tri, fiecare atlet are ocazia nu doar să îndrăznească să facă triatlon, ci mai ales să îndrăznească să fie cel mai bun.

Extindere descriere Restrângere descriere