Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

2XU

2XU este un brand inovator, specializat în producția de îmbrăcăminte și accesorii sportive de înaltă calitate pentru sportivi de toate nivelurile. Numele "2XU" înseamnă "Two Times You" (de două ori tu) și simbolizează dorința mărcii de a maximiza potențialul și performanța fiecărui atlet.

Brandul 2XU este cunoscut pentru angajamentul său de a cerceta și dezvolta tehnologii pentru a îmbunătăți performanța și confortul în timpul antrenamentelor și competițiilor. Produsele lor sunt concepute în colaborare cu sportivi profesioniști și încorporează cele mai recente inovații în materie de țesături, construcție și tehnologie de compresie.

Unul dintre elementele principale ale gamei 2XU este tehnologia de compresie, care este utilizată în multe dintre produsele mărcii. Această compresie este concepută pentru a crește circulația sângelui, a îmbunătăți performanța musculară, a reduce riscul de accidentare și a accelera recuperarea după antrenament. Articolele de îmbrăcăminte de compresie 2XU sunt cunoscute pentru calitatea excelentă a manoperei și pentru ajustarea meticuloasă, asigurând un suport optim pentru mușchi în timpul activității fizice.

2XU oferă o gamă largă de produse, inclusiv îmbrăcăminte pentru alergare, ciclism, înot, triatlon, îmbrăcăminte termică, lenjerie sport, șosete de compresie și multe alte accesorii sportive. De asemenea, brandul este cunoscut pentru soluțiile sale inovatoare, cum ar fi țesăturile respirabile și care elimină umezeala, cusăturile flatlock, croiala ergonomică și utilizarea elementelor reflectorizante pentru o vizibilitate sporită în condiții de lumină scăzută.

2XU este recunoscut pe scară largă de către sportivii profesioniști, amatori și experți din industria sportivă. Mulți sportivi de elită din întreaga lume se bazează pe produsele mărcii 2XU pentru a-și îmbunătăți performanța și a-și atinge obiectivele sportive. Marca este prezentă la multe evenimente sportive de prestigiu și are parteneriate cu multe echipe și formații de renume.

Extindere descriere Restrângere descriere