• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

HUUB

Marca HUUB a fost fondată în 2002 și are sediul în Derby, Derbyshire. Compania engleză este specializată în proiectarea de articole sportive, inclusiv îmbrăcăminte și accesorii pentru alergare, înot și triatlon. Angajamentul și profesionalismul fondatorilor, dobândite în urma colaborării cu alte mărci care produc produse similare, le-a permis să perfecționeze și să dezvolte noi tehnologii utilizate în îmbrăcămintea de alergare și înot pentru bărbați și femei.

Marca HUUB a câștigat recunoaștere și încredere în rândul clienților săi, datorită dezvoltării sale continue și tehnologiilor bine alese utilizate în produsele sale. Îmbrăcămintea și accesoriile inovatoare ale mărcii au ca scop să ofere viteză maximă, performanță și confort pentru sportivi, în special pentru pasionații de alergare și înot. Recunoașterea, calitatea și urmărirea constantă a excelenței mărcii HUUB au făcut ca partenerii săi să fie frații Brownlee - triatloniști și medaliați olimpici. De asemenea, compania susține multipli campioni ai evenimentului de triatlon Ironman și echipe de ciclism pe pistă și pe șosea.

La Sportano.ro, veți găsi îmbrăcăminte din neopren și de compresie, numeroase accesorii de înot, precum și echipamente adaptate la disciplinele individuale de triatlon.  

Extindere descriere Restrângere descriere