• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Basso

Înființată în anii 1970, compania italiană Basso este unul dintre cei mai mari producători de echipamente și accesorii pentru biciclete din lume. Basso este un brand de familie fondat de trei frați. Cel mai în vârstă dintre ei - Marino - a fost campion mondial și a obținut rezultate satisfăcătoare în cadrul curselor de ciclism Grand Tour, în timp ce cel mai tânăr - Alcido - este mecanic specialist, fiind în același timp pasionat de ciclism. Din această dragoste vie pentru ciclism s-a născut marca familiei Basso. 

Încă de la începutul existenței sale, compania s-a concentrat pe îmbunătățirea continuă a produselor sale și pe dezvoltarea de noi modele, care au stabilit de-a lungul anilor standarde în producția de accesorii individuale pentru biciclete. Brandul își procură materialele numai de la furnizori verificați, datorită cărora, atunci când alegeți produse de la Basil, puteți fi siguri că acestea sunt de cea mai înaltă calitate posibilă. Încă din anii '90, compania a început să producă cadre de bicicletă din aluminiu și carbon, care sunt acum un punct de referință în producția lor. 

Producătorul Basso acordă atenție în timpul proiectării la fiecare, chiar și la cel mai mic detaliu al produsului, ceea ce este important atunci când vine vorba de a obține plăcere și bucurie din fiecare plimbare cu bicicleta. În plus, Basso acordă atenție și esteticii, oferind produselor sale un design unic care combină eleganța italiană cu idei sportive. 

Extindere descriere Restrângere descriere