Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

COROS

COROS

COROS este un brand inovator care schimbă perspectiva asupra tehnologiei și accesoriilor sportive. Compania este specializată în producția de ceasuri sportive avansate, căști și alte accesorii care combină perfect funcționalitatea, durabilitatea și stilul.

Ceasurile de sport COROS sunt renumite pentru funcțiile lor avansate și pentru măsurarea precisă a datelor, care sunt esențiale pentru atleți și pasionații de activități. Echipate cu tehnologie GPS avansată, monitor de ritm cardiac, busolă și sisteme de navigație, ceasurile COROS vă permit să vă urmăriți cu precizie antrenamentele, să vă monitorizați performanțele și să vă analizați progresul. În plus, sunt robuste, rezistente la apă și zgârieturi, ceea ce le face să fie tovarășii ideali atât pentru antrenamentele în aer liber, cât și pentru condiții extreme.

Căștile COROS oferă o experiență audio unică și sunt concepute special pentru persoanele active. Dispunând de tehnologie de anulare a zgomotului, baterii de lungă durată și o potrivire confortabilă, căștile COROS vă permit să vă cufundați complet în muzică în timpul antrenamentelor, fără să vă faceți griji cu privire la pierderea calității sunetului sau la disconfort.

Viziunea brandului COROS este de a oferi sportivilor și pasionaților de activitate fizică instrumente inovatoare care să îi ajute să își atingă obiectivele de antrenament. Compania pune accentul pe o combinație de măsurători precise, durabilitate și operare intuitivă pentru a se asigura că utilizatorii se bucură nu numai de funcționalitate, ci și de satisfacția utilizării produselor COROS.

Angajamentul mărcii COROS față de inovație, calitate și pasiunea pentru activitatea fizică o face alegerea numărul unu pentru cei care caută accesorii sportive avansate și fiabile. COROS se concentrează asupra viitorului și își propune să ridice constant ștacheta în materie de tehnologie sportivă, inspirându-i pe utilizatori să își descopere adevăratul potențial.

Extindere descriere Restrângere descriere