Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Freejump

Freejump este o companie fondată în 2001, specializată în producția de accesorii profesionale pentru călărie. Produsul care a dus la dezvoltarea brandului a fost striația X'Up, iar mai târziu versiunea sa îmbunătățită, Soft'Up Pro, care este încă folosită pe scară largă de călăreți și astăzi. De-a lungul dezvoltării sale, gama brandului a fost extinsă și pentru a include seria specială de cizme Liberty, care a revoluționat și ea piața și a devenit unul dintre cele mai căutate produse din industria ecvestră. 

Accesoriile de calitate de la Freejump sunt folosite în întreaga lume atât de călăreții începători, cât și de cei profesioniști care participă la competiții de renume. La Jocurile Ecvestre Mondiale din 2018 de la Tryon, întreaga echipă franceză a folosit produse semnate Freejump. Printre cei care au apărut în articolele brandului s-au numărat Simone Blum și Martin Fuchs, câștigătorul medaliei de argint. Aceste evenimente au adus companiei o mare recunoaștere. 

De-a lungul anilor, marca a primit numeroase premii, inclusiv în domeniul descoperirilor inovatoare. Acest lucru atestă dezvoltarea constantă a companiei și dezvoltarea de soluții tehnologice moderne care îmbunătățesc calitatea fiecărui produs. Călăreți precum Kent Farrington, Harrie Smolders, Kevin Staut și Michael Jung folosesc zilnic articolele de echitație specializate de la Freejump. 

Extindere descriere Restrângere descriere