• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Freejump

Produse: 6

View as
 1. Panoul de înlocuire pentru etrieri Freejump Lite Pin's roz F00016
  80,99 RON
  55,99 RON
  OS

  1

 2. Freejump Stirrups Soft Up Classic argintiu F01306
  1.453,99 RON
  1.109,99 RON
  OS

  1

 3. Freejump Stirrups Soft Up Classic roșu F00784
  1.453,99 RON
  1.109,99 RON
  OS

  1

Freejump este o companie fondată în 2001, specializată în producția de accesorii profesionale pentru călărie. Produsul care a dus la dezvoltarea brandului a fost striația X'Up, iar mai târziu versiunea sa îmbunătățită, Soft'Up Pro, care este încă folosită pe scară largă de călăreți și astăzi. De-a lungul dezvoltării sale, gama brandului a fost extinsă și pentru a include seria specială de cizme Liberty, care a revoluționat și ea piața și a devenit unul dintre cele mai căutate produse din industria ecvestră. 

Accesoriile de calitate de la Freejump sunt folosite în întreaga lume atât de călăreții începători, cât și de cei profesioniști care participă la competiții de renume. La Jocurile Ecvestre Mondiale din 2018 de la Tryon, întreaga echipă franceză a folosit produse semnate Freejump. Printre cei care au apărut în articolele brandului s-au numărat Simone Blum și Martin Fuchs, câștigătorul medaliei de argint. Aceste evenimente au adus companiei o mare recunoaștere. 

De-a lungul anilor, marca a primit numeroase premii, inclusiv în domeniul descoperirilor inovatoare. Acest lucru atestă dezvoltarea constantă a companiei și dezvoltarea de soluții tehnologice moderne care îmbunătățesc calitatea fiecărui produs. Călăreți precum Kent Farrington, Harrie Smolders, Kevin Staut și Michael Jung folosesc zilnic articolele de echitație specializate de la Freejump. 

Extindere descriere Restrângere descriere