Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Yolco

Yolco este un brand polonez specializat în producția de frigidere portabile pentru turism. Produsele lor sunt o soluție excelentă pentru călători, camper și profesioniști medicali.

Frigiderele Yolco sunt echipate cu un compresor avansat care garantează o răcire eficientă. În plus, au o baterie încorporată care vă permite să mențineți temperatura potrivită în interiorul dispozitivului până la 22 de ore. În plus, frigiderele au și opțiunea de conectare a unei baterii externe, ceea ce asigură un timp de lucru mai lung fără a fi nevoie de conectarea la o sursă de alimentare.

Intervalul de temperatură în care pot funcționa frigiderele Yolco este de la -20 la +20 ° C, ceea ce le face extrem de versatile. Datorită acestei funcții, produsele marca Yolco sunt folosite nu numai în rândul turiștilor, ci și în medicină. O gamă largă de temperaturi permite depozitarea în siguranță a medicamentelor, unguentelor, vaccinurilor și a altor produse medicale.

Soluțiile tehnologice inovatoare sunt prezente și în frigiderele Yolco. Fiecare dispozitiv este echipat cu un transmițător Bluetooth 5.0, care permite controlul de la distanță folosind o aplicație dedicată dispozitivelor mobile. Datorită acestui fapt, utilizatorii pot monitoriza și controla temperatura din interiorul frigiderului, pot primi notificări cu privire la orice modificări și pot ajusta setările după propriile preferințe.

Brandul Yolco se concentrează pe furnizarea de produse de înaltă calitate și fiabile. Racitoarele lor portabile nu sunt doar funcționale și durabile, ci și proiectate ținând cont de nevoile utilizatorilor. Datorită soluțiilor de refrigerare fiabile și caracteristicilor avansate, frigiderele Yolco sunt de încredere atât de pasionații de călătorii, cât și de profesioniștii din domeniul medical.

Extindere descriere Restrângere descriere