• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Biciclete și accesorii

Biciclete și accesorii de ciclism la Sportano.ro 

Categoria Biciclete de pe Sportano.ro reprezintă echipamente și accesorii de cea mai înaltă calitate de la producători apreciați și experimentați. Fiecare produs din magazin a fost selectat cu atenție de către specialiști în ciclism. Atunci când cumperi biciclete și accesorii de la Sportano, poți fi sigur că achiziționezi produse realizate la cele mai moderne standarde, folosind materiale solide și durabile. Îmbrăcămintea, accesoriile sau încălțămintea disponibile în magazinul nostru își vor dovedi utilitatea în toate condițiile - de la excursii de vară în scop recreativ, la plimbări prin pădure până la coborâri pe munte pline de adrenalină în condiții extreme. Bicicletele din Sportano sunt câteva sute dintre cele mai bune echipamente de pe piață, printre care atât amatorii, cât și profesioniștii vor găsi ceva pentru ei înșiși. 
 
Dacă te ocupi de ciclism în mod profesional, dacă este hobby-ul tău sau chiar dacă doar plănuiești să începi aventura cu această disciplină, la Sportano.ro vei găsi toate echipamentele de care ai nevoie pentru o plimbare sigură și confortabilă. De aceea, indiferent de condițiile în care veți practica acest sport în aer liber, veți fi perfect pregătiți. Merită să ne amintim că, pentru a merge pe bicicletă, aveți nevoie nu numai de o bicicletă, ci și de îmbrăcăminte și protecție adecvate. Sportano vă va pune la dispoziție fiecare piesă de îmbrăcăminte, cască și protecții, astfel încât acest sport să vă ofere adrenalină, bucurie și siguranță. 

Biciclete profesionale de munte, biciclete de trekking, biciclete de triatlon - o prezentare generală 

Sportano este cel mai bun magazin de biciclete pe care l-ai putea întâlni. Oferim biciclete pentru iubitorii de ciclism din toate domeniile. Veți găsi aici: biciclete de munte, biciclete de teren, biciclete de trekking, biciclete de triatlon, biciclete urbane, biciclete de fitness și biciclete de ciclocros. Am adunat echipamente doar de la cele mai experimentate și apreciate mărci, cum ar fi Orbea, Kellys sau Hudora
 
Unul dintre cele mai frecvent alese modele de biciclete este bicicleta de munte. Printre vehiculele din această categorie vei găsi echipamente moderne și durabile, cu frâne hidraulice, cabluri care rulează în interiorul cadrului și șei confortabile. În plus, Sportano vinde și cele mai noi biciclete electrice - biciclete de munte, de șosea și de oraș. Aceste modele garantează o aderență eficientă și o absorbție eficientă a șocurilor, precum și asistență în depășirea chiar și a celor mai dificile trasee. O varietate de modele electrice cu baterii durabile permite nu numai expediții extreme pe teren accidentat, ci și deplasarea eficientă și confortabilă într-un oraș mare. 
 
Categoria de biciclete de la Sportano îi va satisface și pe fanii ciclismului de circuit Moto-Cross. Bicicletele BMX disponibile în oferta noastră sunt modele printre care vei găsi echipamente ideale atât pentru rampe, cât și pentru plimbări în oraș. Roțile mici combinate cu cadre simple și robuste îți permit să faci trucuri impresionante fără a risca să îți deteriorezi echipamentul. Bicicletele de trekking, pe de altă parte, sunt alegerea perfectă pentru cei care apreciază confortul și distanțele lungi. Aceste vehicule sunt echipate cu apărători de noroi și suporturi pentru bagaje în spate, astfel încât să ai întotdeauna la tine lucrurile esențiale. 

Biciclete de agrement și pentru copii 

Categoria de biciclete din magazinul Sportano este un loc unde fiecare poate găsi ceva pentru el însuși. Avem produse pentru amatori și profesioniști, dar și pentru adulți și copii. În oferta noastră vei găsi biciclete pentru cei mai mici și pentru copiii puțin mai mari. Pentru cei care sunt la început de aventură cu activitatea, se vor dovedi utile micile vehicule de cross-country PUKY, create cu gândul la siguranță. Acestea pot fi folosite de copii începând cu vârsta de 2 ani. Aceste biciclete au anvelope durabile din spumă, rulmenți cu bile, șei confortabile și chiar coșuri mici. Kellys de exemplu, oferă de asemenea biciclete de cross-country de aceeași calitate înaltă. În plus, producătorii oferă vehicule puțin mai mari pentru copiii care pot deja să pedaleze singuri. Datorită creșterii rapide a copiilor, aceste biciclete pot fi ajustate în ceea ce privește înălțimea scaunului și a ghidonului. Acestea se caracterizează, de asemenea, printr-un nivel ridicat de suspensii, frâne V-brake fiabile și posibilitatea ajustării culorii în funcție de gustul utilizatorului. 
 
După ce ai ales o bicicletă pentru copilul tău, este o idee bună să ai un echipament de calitate pentru călătoriile în familie. La Sportano, vei găsi biciclete de agrement autentice, care facilitează abordarea unor trasee mai lungi sau mai scurte pe o varietate de suprafețe. Bicicletele pentru femei și cele pentru bărbați sunt ușor diferite. Dar cele din gama noastră nu sunt diferite din punct de vedere calitativ și poți fi sigur că, indiferent de modelul pe care îl alegi, vei avea un cadru și o șa ergonomice și roți robuste, cu dimensiuni bine adaptate, care te vor duce întotdeauna la destinație. 

Cea mai mare selecție de îmbrăcăminte și accesorii de ciclism - încredere în calitatea superioară de la Sportano.ro 

Categoria de biciclete de la Sportano nu se referă doar la vehicule cu o singură pistă, ci și la o mulțime de haine, încălțăminte și accesorii necesare pentru o plimbare confortabilă și sigură. Vei găsi aici, printre altele: căști de ciclism, mănuși, pantaloni scurți, tricouri, rucsacuri, pantofi, ochelari sau lenjerie de corp. Atunci când practici sporturi în aer liber, este deosebit de important să fii bine pregătit. Dacă mergi la o plimbare cu bicicleta sau participi la o competiție - este necesar să îți asiguri haine cu uscare rapidă, realizate din materiale cu țesături respirabile. Vremea poate fi o surpriză, așa că este o idee bună să ai o jachetă impermeabilă și ochelari de soare cu lentile polarizate și protecție UV. Mănușile îți oferă o aderență mai fermă și mai stabilă pe ghidon și sunt concepute pentru a reduce vibrațiile. Pantofii de ciclism, pe de altă parte, sunt baza pentru o plimbare sigură și confortabilă. La Sportano vei găsi doar pantofi cu talpă groasă, rezistentă și materiale care permit circulația aerului. Printre îmbrăcămintea și accesoriile pe care le-am colectat se numără produse ale unor mărci precum Alpina, Bell, Ziener, Zefal, Topeak, Santini, Giro, GOG, Uvex și multe, multe altele. Aceștia sunt producători de încredere ale căror echipamente impresionează prin calitatea lor înaltă în întreaga lume. Cu noi le ai la îndemână. 

Ai grijă de bicicleta ta- cele mai bune piese și accesorii pentru biciclete 

Fie că vei conduce propriul atelier de biciclete, fie că dorești doar să ai uneltele de bază pentru a-ți îngriji echipamentul, vei găsi produsele potrivite pentru tine în categoria Biciclete de pe Sportano.ro. Cauciucuri de rezervă, șei și alte piese, cum ar fi lumini și pedale, sunt doar începutul a ceea ce poți găsi aici. Cu Sportano îți poți îmbunătăți semnificativ bicicleta și funcționalitatea acesteia. Poți cumpăra un contor special pentru biciclete care îți va permite să monitorizezi distanțele parcurse și viteza. Diverse remorci pentru biciclete îți vor permite să transporți copii, animale de companie sau cumpărături. Oferim remorci de la mărci precum Burley și Thule. Scaunele pentru copii confortabile și ușor de montat sunt, de asemenea, ideale pentru a călători cu cei mici. Pentru distanțe mai lungi, merită să cumpărați genți de bicicletă impermeabile de la Ortlieb sau Thule. 
 
Încuietorile pentru biciclete se dovedesc neprețuite în asigurarea siguranței călătoriei tale. La Sportano le vei găsi în toate formele cele mai bune - ca un lacăt pliabil, lanț cu lacăt, lacăt în formă de U sau buclă de oțel. În plus, poți cumpăra cele mai durabile huse pentru biciclete, care se vor dovedi utile pentru transportul echipamentelor și pentru protecția zilnică împotriva deteriorării. De asemenea, merită să îți amintești de o pompă - în magazinul nostru vei găsi cele mai ergonomice pompe de mână, precum și pompe mai mari, de podea. Pompele de mână mici pot fi atașate la cadrul bicicletei, astfel încât să nu fii prins pe drum. 

Extindere descriere Restrângere descriere