• Livrare gratuită
 • 30 de zile pentru retur
 • Expediere în 48 h
Nav switch

Accesorii pentru handbal

Produse: 16

View as
 1. Joma Elbow Patch Block negru 400176
  97,99 RON
  66,99 RON
  S01 S02 S03

  3

 2. Joma Elbow Patch Block White 400176
  97,99 RON
  66,99 RON
  S01 S02 S03

  3

 3. Selectați adeziv pentru handbal Profcare 70260000
  Min. 49,99 RON
  100 ml 200 ml 500 ml

  3

 4. Lipici pentru handbal SELECT 7620000000
  Min. 39,99 RON
  100%
  5.0
  100 ml 500 ml

  2

 5. Manșon de compresie CEP L1 alb 1A012000
  155,99 RON
  122,99 RON
  III

  1

Accesorii de handbal în oferta magazinului de sport Sportano.ro

Handbalul este un sport dinamic și solicitant care câștigă popularitate în întreaga lume. Acesta necesită din partea jucătorilor nu numai forță, viteză și abilități tactice, ci și echipamentul potrivit pentru a asigura confortul și siguranța în timpul jocului. Detaliile nu pot fi neglijate în acest sport, deoarece fiecare element joacă un rol cheie în obținerea succesului pe teren.

Alegerea accesoriilor potrivite pentru handbal: sfaturi și recomandări

În handbal, echipamentul potrivit este esențial pentru a le permite jucătorilor să își atingă potențialul maxim. Cu toate acestea, alegerea accesoriilor potrivite pentru handbal poate fi puțin complicată, mai ales pentru începători. Este important să alegeți articole care să fie confortabile, sigure și funcționale.

În primul rând, este o idee bună să consultați un antrenor sau sportivi cu experiență înainte de a cumpăra accesorii. Aceștia vă pot împărtăși cunoștințele și experiența lor, permițându-vă să faceți o alegere mai informată. Antrenorii sunt familiarizați cu cerințele echipei lor și vă pot recomanda produse specifice care au funcționat bine în practică.

Un alt factor important este calitatea accesoriilor. Merită să investiți în produse de la mărci testate și care au recenzii bune în rândul utilizatorilor. Calitatea este deosebit de importantă atunci când vine vorba de echipamente de protecție, cum ar fi cotierele sau apărătoarele de gură. Produsele de înaltă calitate tind să dureze mai mult și să fie mai performante.

Materialele din care sunt confecționate accesoriile sunt, de asemenea, importante. Pentru îmbrăcăminte, este indicat să alegeți materiale respirabile, care sunt confortabile și nu irită pielea. Protecția împotriva transpirației este importantă pentru confortul și igiena sportivului. În plus, merită să vă uitați după materiale care au proprietăți antibacteriene și sunt ușor de curățat.

Adaptarea accesoriilor la nevoile individuale ale sportivului este un alt factor important. În cazul cotierelor sau al manșoanelor de compresie, este important ca acestea să se potrivească perfect, dar să nu limiteze mișcarea. O mărime care nu se potrivește bine poate cauza disconfort și poate limita performanța jucătorului pe teren.

De asemenea, merită să acordați atenție funcționalității accesoriilor. De exemplu, adezivii pentru handbal variază în ceea ce privește aderența și ușurința de spălare. Este o idee bună să încercați mai multe tipuri pentru a găsi cel care răspunde cel mai bine nevoilor jucătorului.

Lipici pentru handbal: utilizare și tipuri

Lipiciul pentru handbal este un accesoriu esențial conceput pentru a crește aderența mingii la mâna jucătorului. Acest lucru facilitează controlul mingii, pasele și aruncările. Există diferite tipuri de clei pentru handbal disponibile pe piață, care variază în ceea ce privește consistența, puterea adezivă și ușurința de spălare. În funcție de preferințele personale, jucătorii pot alege între adezivi pe bază de apă, latex sau rășină. Atunci când alegeți un adeziv, merită să acordați atenție compoziției sale pentru a evita substanțele potențial dăunătoare și adecvarea sa la nevoile individuale ale jucătorului.

Suporturi pentru brațe și manșoane de compresie: protecție și confort în timpul jocului

Cotierele sunt accesorii pentru a proteja coatele jucătorilor de răniri în timpul jocului. Ele sunt deosebit de importante pentru portarii, care sunt expuși la podeaua dură a terenului, dar și pentru ceilalți jucători, deoarece căderile și ciocnirile cu adversarii sunt o parte obișnuită a jocului de handbal. Cotierele pentru brațe ar trebui să fie fabricate din materiale durabile care să ofere protecție optimă și confort la purtare. Înainte de a cumpăra, merită să încercați mai multe modele pentru a verifica dacă se potrivesc corect la dimensiunea și forma cotului și dacă nu restricționează mișcarea.

Manșoanele de compresie sunt o altă piesă esențială de echipament pentru jucătorii de handbal, în special pentru cei cu probleme cardiovasculare sau musculare. Prin comprimarea mușchilor, manșoanele de compresie îmbunătățesc circulația sângelui și oxigenarea mușchilor, ceea ce poate ajuta la reducerea oboselii și a crampei în timpul exercițiilor fizice. În plus, acestea pot oferi o stabilizare suplimentară a articulațiilor și pot reduce riscul de accidentare. Atunci când alegeți manșoane de compresie, merită să acordați atenție materialului acestora, care trebuie să fie respirabil, flexibil și ușor de curățat. O dimensiune bine aleasă a manșonului este, de asemenea, esențială pentru a asigura niveluri optime de compresie și confort.

Extindere descriere Restrângere descriere