Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Plăci twintip pentru kitesurfing

Twintip pentru kitesurfing - alegerea potrivita cu magazinul Sportano.ro

Kitesurfing -ul este un sport acvatic care necesită echipamentul potrivit, inclusiv un kiteboard. Plăcile Twintip sunt un tip popular de placă care este folosită în mod obișnuit în kitesurfing. Aceste plăci sunt concepute pentru a oferi kitesurferului mai mult control și manevrabilitate în aer și pe apă. Alegeți dintre mărci precum Nobile, CORE, CrazyFly, Airush, DUOTONE sau F-ONE la Sportano.ro.

Twintip - informații de bază

Plăcile Twintip sunt plăci simetrice care permit kitesurferului să călătorească în ambele sensuri. Caracteristica lor caracteristică este și mânerele speciale care vă permit să efectuați trucuri în aer. Plăcile Twintip sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și modele, ceea ce vă permite să ajustați placa la preferințele individuale ale kitesurferului.

Cum să alegi dimensiunea unei plăci twintip pentru kitesurfing?

Dimensiunii potrivite a plăcii twintip depinde de greutatea și abilitățile kitesurferului , de condițiile meteorologice și de preferințele stilului de călărie. Kitesurferii începători ar trebui să opteze pentru plăci mai mici pentru un control și o manevrabilitate mai bune, în timp ce cei mai experimentați pot opta pentru plăci mai mari pentru mai multă stabilitate și viteză. Placa twintip de dimensiune potrivită vă va permite să obțineți cele mai bune rezultate și să creșteți nivelul de distracție pe apă.

Forma plăcii twintip - cum afectează proprietățile plăcii?

Plăci twintip este un factor cheie în proprietățile plăcii. Plăcile cu formă mai îngustă sunt mai manevrabile și oferă mai mult control, în timp ce plăcile cu formă mai largi oferă mai multă stabilitate și viteză. În plus, forma plăcii afectează și performanța trucurilor în aer și pe apă. Plăcile cu formă convexă la mijloc sunt mai potrivite pentru a efectua trucuri în aer, în timp ce plăcile cu formă plată sunt mai potrivite pentru călărie pe apă.

Plăci Flex twintip - ce merită să știi?

Flexul unei plăci twintip este un alt factor important în proprietățile plăcii. Flex este pur și simplu flexibilitatea plăcii, care afectează dinamica de conducere și absorbția impactului. Plăcile cu mai mult flex sunt mai dinamice și oferă mai mult control atunci când călătoresc pe valuri, în timp ce plăcile cu mai puțin flex sunt mai stabile și oferă o accelerație mai bună. Merită să alegeți o placă cu flexul potrivit care se potrivește preferințelor și nivelului nostru de avansare.

Rocker al unei plăci twintip vs accelerație și mânere - cum afectează acestea proprietățile unei plăci de kitesurf?

Rockerul unei plăci twintip este curbarea plăcii de-a lungul axei sale longitudinale. Cu cât rockerul este mai mare , cu atât placa este mai curbată. Rocker-ul afectează stabilitatea plăcii, manevrabilitatea și performanța generală. Plăcile cu mai puțin rocker sunt mai stabile și oferă o viteză mai bună, în timp ce plăcile cu mai puțin rocker sunt mai manevrabile și oferă un control mai bun în aer.

Accelerația este o buclă flexibilă care conectează kitesurferul de placă. Grips-urile sunt mânere speciale plasate pe bord care vă permit să efectuați trucuri în aer. Accelerația și mânerele sunt componentele cheie ale unei plăci twintip care vă permit să controlați placa și să efectuați trucuri în aer.

mânerelor potrivite pentru rocker , accelerație și twintip depinde de preferințele și nivelul de calificare al kitesurferului. Plăcile cu mai puțin rocker și prindere și accelerații mai simple sunt ideale pentru kitesurferii începători care doresc să învețe manevre de bază. Pe de altă parte, plăcile cu mai multe rocker și prindere și accelerații mai complicate sunt ideale pentru kitesurferii experimentați care doresc să efectueze trucuri și manevre mai avansate.

Utilizarea unei plăci twintip în kitesurfing - ce merită să știți?

Plăcile Twintip sunt plăci versatile și versatile care sunt perfecte pentru kitesurferii de toate nivelurile. Aceste plăci vă permit să călătoriți în ambele sensuri și să efectuați trucuri în aer. Plăcile Twintip sunt ideale pentru învățarea abilităților de bază de kitesurfing, precum și pentru trucuri și manevre mai avansate.

Extindere descriere Restrângere descriere