• Livrare gratuită
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere în 48 h
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Black Cat

Black Cat este unul dintre liderii în vânzarea de accesorii și îmbrăcăminte specializată pentru pescuitul la somn. Datorită unei astfel de definiții detaliate a domeniului de activitate, marca se poate concentra pe producția de articole necesare pentru pescuit și se poate dezvolta în mod constant, îmbunătățind astfel soluțiile tehnologice brevetate utilizate în produsele sale. În ultimii ani, compania și-a extins în mod semnificativ sortimentul, astfel încât fiecare pescar de somn își poate cumpăra acum cele mai bune produse pentru pescuit de la o singură marcă. 

Gama producătorului include șepci și viziere profesionale, tricouri, precum și jachete cu proprietăți hidrofuge, care sunt esențiale pe vreme ploioasă. Îmbrăcămintea de marcă Black Cat este caracterizată de un design unic pentru companie, galben și negru. În plus, oferta include, de asemenea, echipament specializat de pescuit, cum ar fi linii, linii împletite, undițe, suporturi pentru somn, rotițe și capse, precum și seturi funcționale gata de utilizare.  

Toate produsele brandului sunt create cu atenție la detalii și sunt perfect lucrate, așa că atunci când cumpărați accesorii de la Black Cat puteți fi siguri de cea mai bună calitate. În plus, compania lucrează cu pescari renumiți care au o influență directă asupra procesului de producție, iar cunoștințele lor practice sunt aplicate la fiecare produs. 

Extindere descriere Restrângere descriere