• Livrare de la 0 lei
  • 30 de zile pentru retur
  • Expediere chiar și în 48 h
Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Continental

Continental este un brand german renumit care a fost fondat în 1871 în orașul Hanovra. Încă de la înființare, Continental a câștigat recunoașterea la nivel mondial ca producător de top de anvelope și soluții pentru automobile.

Continental este cunoscută pentru calitatea excelentă a produselor sale și pentru abordarea sa inovatoare a tehnologiilor auto. Marca oferă o gamă largă de anvelope pentru diverse tipuri de vehicule, inclusiv autoturisme, camioane, motociclete și biciclete, precum și anvelope specializate pentru aplicații industriale. Anvelopele Continental sunt cunoscute pentru aderența excelentă, durabilitatea, rezistența la intemperii și confortul de condus.

În plus, brandul Continental este implicat și în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru industria auto. Compania produce sisteme avansate de frânare, sisteme de direcție și suspensie, precum și soluții de siguranță precum sistemele de asistență pentru menținerea benzii și controlul tracțiunii. Continental este lider în tehnologia auto, oferind soluții inovatoare producătorilor de vehicule din întreaga lume.

Peste 150 de ani de experiență și căutarea constantă a excelenței au făcut ca marca Continental să fie sinonimă cu calitatea, fiabilitatea și tehnologia avansată în industria auto. Brandul se bucură de încrederea clienților din întreaga lume, iar produsele sale sunt prezente pe drumurile din multe țări, asigurând o conducere sigură și confortabilă.

Continental este un brand care nu numai că oferă soluții tehnologice inovatoare, dar pune și un accent deosebit pe dezvoltarea durabilă și protecția mediului. Compania se străduiește să reducă emisiile de CO2 și dezvoltă tehnologii mai ecologice, precum anvelopele care economisesc energie sau anvelopele din materiale biodegradabile.

Toate aceste caracteristici fac din brandul Continental nu doar un lider în industria sa, ci și un simbol al încrederii, inovației și responsabilității sociale.

Extindere descriere Restrângere descriere