Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

Drennan

Istoria brandului britanic datează din 1967, când fondatorul său, Peter Drennan, a decis să înceapă să fabrice flotoare specializate pentru pescuit. Drennan însuși s-a bazat pe experiența unora dintre cei mai renumiți pescari din lume, cum ar fi Dick Walker și Peter Stone, care au transformat rapid mica sa afacere într-o marcă cu drepturi depline, care a revoluționat modul în care a fost proiectat echipamentul de pescuit. Deși compania este acum cunoscută în întreaga lume, principalele facilități de producție se află încă în țara sa de origine - Regatul Unit. 

De-a lungul anilor, marca Drennan a continuat să se dezvolte și să își extindă gama de echipamente moderne de pescuit. De asemenea, compania și-a dezvoltat propriul departament de cercetare și dezvoltare, unde a început să proiecteze sisteme tehnologice inovatoare, care sunt utilizate în consecință în echipamentele ulterioare. Echipa Drennan este formată din specialiști în industria pescuitului care își transpun experiența practică în procesele de producție, controlul calității și serviciile pentru clienți. De aceea, atunci când cumpărați accesorii de la Drennan, puteți fi siguri de cea mai bună calitate și de utilizarea unor materiale durabile. 

În prezent, oferta largă a producătorului include momeli, lansete, mulinete, undițe, cârlige, plase de debarcare, precum și îmbrăcăminte specializată pentru pescuit și bagaje și rucsacuri încăpătoare. Merită să alegeți produse de la Drennan, atât ca începător, cât și ca pescar avansat. 

Extindere descriere Restrângere descriere