Livrare gratuită pentru comenzile cu o valoare de peste 200 lei.

Livrarea gratuită nu include expedierile cu volum mare.

Mai multe despre livrare
30 de zile pentru retur de la data livrării coletului. Verifică cum să efectuezi returul
Majoritatea produselor le expediem până la 48h.

Perioada de realizare a comenzilor poate varia în funcție de disponibilitatea produselor și a metodei de livrare alese.

Verifică informațiile detaliate
Nav switch

Introduceți un termen de căutare pentru a vedea sugestiile.

ESP

Înființată în 1999, marca ESP este sinonimă cu echipamentele de pescuit la crap de calitate superioară. Deși la început compania s-a specializat doar în producția de accesorii, în scurt timp și-a extins oferta pentru a include lansete și îmbrăcăminte specializată dedicată atât pescarilor profesioniști, cât și celor începători. 

ESP este producătorul primelor cârlige de crap terminate cu ace subțiri și ascuțite. Deja în 2001, la doar câțiva ani de la înființare, marca a lansat cârligele Big-T, un pionierat cu un strat inovator de PTFE. Acestea au revoluționat rapid modul de abordare a designului și au stabilit noi standarde pe piața de pescuit la copcă. Acest succes nu a făcut decât să motiveze marca să continue. În anii următori, au fost dezvoltate și alte accesorii moderne, cum ar fi cârligele Cryogen, fabricate prin intermediul unui proces dublu de călire. Acest lucru a avut ca rezultat cârlige extrem de rezistente și funcționale, care au crescut eficiența fiecărei activități de pescuit. 

Inginerii specializați și pescarii profesioniști colaborează cu marca și își transpun cunoștințele practice direct în procesele de producție. În plus, toate produsele sunt testate pe teren înainte de a fi puse în vânzare. Datorită acestui fapt, atunci când alegeți echipamente și accesorii de la producătorul ESP, puteți fi siguri că acestea mențin cele mai înalte standarde și se caracterizează prin funcționalitate și durabilitate. 

Extindere descriere Restrângere descriere